Mit lehet tenni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy piás szomszédunk. Gyakori, hogy éjjel zenét hallgat vagy kiabál, dobál, dübörög. Meg szoktuk kérni, hogy fejezze be, de minden alkalommal személyes sértésnek veszi ha szólunk, hogy hajnali 3kor mi aludni szeretnénk. Akkor belekezd egy fel-1 órás k.anyazasba. Volt már, hogy kihivtuk rá a rendőröket de mire kiértek elaludt de olyan is volt, hogy raszoltak, elmentek és folytatta. Én most már ott tartok, hogy fel szeretném jelenteni mert sérteget, veri a falat és ordibal, hogy büdös k.va. Fel tudom jelenteni? Ha igen hol, kinél, hogyan?2021. okt. 17. 08:07
1/7 anonim válasza:
Polgári per. Vedd fel videóra, valamivel bizonyítsd, hogy tényleg akkor történt az eset (pl. mutasd fel a telefonod a kamerába, ne csak bemond, hogy hajnal 1-van), aztán per.
Vagy verőemberek... Szerintem több szomszédot is zavar, összefoghattok ellene törvényes vagy törvényellenes módon. Rajtatok áll.
2/7 anonim válasza:
Hívd ki a mentőket, amikor totál be van állva. Mond, hogy elesett és üvölt. Rendőrökkel fognak kijönni és ha látják, hogy csuma részeg, agresszív a mentősökkel, akkor elviszik a detoxba. Máris csend lesz.
3/7 anonim válasza:
Felettünk fiatal pár lakik. Hajnali 1-kor is lehet hallani, ha a földre esik valami.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért 3as, nem uaz amikor leejt valaki valamit, meg az amikor azt kiabálja a szomszéd, hogy leváglak a ferjeddel meg a gyerekeiddel együtt.
2021. okt. 17. 09:46
5/7 anonim válasza:
Vedd fel, ez életveszélyes fenyegetésnek számít, ami bűncselekmény.
6/7 A kérdező kommentje:
Felvettem.
2021. okt. 17. 20:43
7/7 anonim válasza:
Minden alkalommal ne kérd meg. Vedd fel, jelentsd fel, legyen bizonyítékod. De egyhamar nem tűnik el onnan. Majd belehal a sok piába egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!