Megbüntethetnek engem amiatt, hogy a szomszéd a lakásom elé tereget a folyosóra?
Ötször olvastam el a kérdést de nem értem.
TÉGED miért büntetnének meg azért, mert a SZOMSZÉDOD teregetett a házad elé?!
Nem inkább a szomszédot vennék elő, hogy miért tereget más háza elé?
Társasházi folyosórész, az én lakásom előtt van szabad hely, ezért sajnos oda tereget a megkérdezésém nélkül (ergo felesleges vele beszélni, mert kizárólag a saját szempontja érdekli). Ugyanakkor az a folyosórész az én lakásom előtt van, joggal gondolhatják, hogy én teregetek oda, felelős vagyok érte, és nem tudom bizonyítani, hogy nem én használom.
Most én megmondhatom nekik, ki volt az, ő meg majd mástmond.
Jaaa, már értem.
Hát én nem kockáztatnék a helyedbe, próbálnék a szomszéddal beszélni, hogy inkább ne teregessen oda.
Oké, akkor bonyolítsuk a kérdést: az egyéni vállalkozáom be van jelentve a lakásomba. Mindent szabályosan csinálok, de azért egy esetleges NAV-ellenőrzés egy szorongató lehetőség így is úgy is. Ezért sem szeretnék konfliktust a szomszéddal, nehogy rámhívja a NAV-ot.
Ha meg egyszer kijönnének, miért ne hívnák rám a katasztrófavédelmiseket is, ha szabálytalanságot látnak? Miért érdekelné őket, hogy kié az a nyamvadt fregoli?
Hogyan tudnám ezt szépen megbeszélni/rendezni a szomszéddal, hogy ne sértődjön be, és ne uszítsa rám a hatóságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!