Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Anglia melyik része az ahol...

Anglia melyik része az ahol megfizethető egy stuio flat?

Figyelt kérdés
Ahol nem £1400ra jön ki egy hónapban mindennel együtt?
2021. okt. 5. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Liverpoolban 450-500er 2 szobas, kertes sorhazi lakast lehet berelni. 300-350 a rezsi kb pluszban
2021. okt. 5. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Videken nem muszaj proli helyen lakni, ha van busz, ami bevisz a nagyvarosba, siman lehet. Persze videken kevesebb az allas, de igy is van. Londonban szarul elni is draga.
2021. okt. 5. 18:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem opcio buszozgatni. Nem Londonban élek, Surrey.
2021. okt. 5. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sehol surryben nem kapsz olcsón. Kivéve ha valami extra putri helyen van.

Pl ha egy fish and chip shop felet van ami este diszkóként üzemel.

2021. okt. 7. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Liverpool-Manchester kornyeke, a koztuk levo telepulesek mindegyiken ki lehet fogni nagyon olcso alberletet, mar 350 font + rezsiert is lattam, azaz mindennel egyutt kb 550-600 font. Ezen a kornyeken nagyon sok amazon raktar van, ahova mindig vesznek fel ujakat, a fizetes pedig egy kis tuloraval elerheti a 2 ezret is konnyeden. De alapvetoen igaz erre a tersegre, hogy nem csak minimalberes munkakat lehet kifogni. Jo itt
2021. okt. 9. 00:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Carer vagyok, ennél a munkánàl maradnék, £2000 föltött keresek, de ha kifizetek £1400 körül itt egy studiora akkor aztán nem nagyon leszek előrébb. Köszi a válaszokat.

Esetleg aki arra lakik, meg tudja mondani mennyi kb a council tax?

Itt surryben egy studiora is sok esetben közel £200 havonta, ami azért erősen túlzás.

2021. okt. 9. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
2 szobas kertes haz, 125 a council tax, de en laktam Londonban is, ott se volt sokkal tobb, szoval azt nagyon soknak erzem, amit te fizetsz. Carer munkat 1 nap alatt talalnal itt is.
2021. okt. 9. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Tessek, nem studio hanem 2 szobas 2 furdos igenyes lakas, gyakorlatilag rezsivel felere jonne ki, mint amit most fizetsz. Meg tarsalberlot is kereshetsz

[link]

2021. okt. 9. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!