Mit lehet még tenni zajos szomszédokkal (albérlők)?
"Dübögve járkálnak, hangosan beszélnek, arra is volt példa, hogy bejelentés nélkül buliznak hétközben."
Na most ebből őszintén szólva a bulizás az ami ténylegesen az ő hibájuk, de ha ez nem rendszeres és nem extrém, akkor még erre sem lehet igazából azt mondani, hogy ők a világ legrosszabb szomszédjai.
A magyar ingatlanállomány abszolút szégyene az, hogy zavaró tud lenni a "dübörögve járkálás" (jelentsen is ez bármit) és a hangos beszéd. De nyugi, nem csak ti laktok ekkora f..sban, én is hallom, ha reggel a szomszédnak megszólal a mobilján az ébresztője vagy kihúz valamit a konektorból. Egyszer arra ébredtem, hogy a felettem lakó a földre tette a mobilját és rezgett az ébresztés közben. Zavaróak ezek is, de most mennyire reális ezért átmenni szólni? "Józsi, bocsi már, legközelebb halkabban húzd ki a konnektorból a töltődet!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!