Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért öregesen, szegényesen...

Miért öregesen, szegényesen néz ki Budapest?

Figyelt kérdés
A külvárosi részt inkább hagyjuk is, mert az gyakorlatilag bármelyik város lehetne vidékről, úgy néz ki, de a megdöbbentőbb, hogy a belváros felé haladva sem egy nagy eresztés. Vannak nyilván szép részei, de ennyiben ki is merül. Mikor az ember visszajön külföldi útjáról, akkor jön rá, hogy Budapest gyakorlatilag egy koszfészek, az összkép olyan, mintha még mindig szocializmus lenne.

2021. szept. 30. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

"Nézz szét jobban a külvárosi részeken..."

"A külvárosi részt inkább hagyjuk is..."

Ez tőled származó két idézet.

Te tudod egyáltalán miről zagyválsz?

2021. szept. 30. 20:55
 12/21 A kérdező kommentje:

Persze, csak te nem érted. Erről nem tehetek. A hagyjukot úgy értem, hogy keservesen néz ki, így inkább me se említsük.

2021. szept. 30. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Nem te vagy az az egyetemista suttyó, akit felett a fene valami szőlőlugasos zsákfaluból és túl csóró ahhoz, hogy ne valami lepra szobában lakjon a városban, ezért folyamatosan Budapestet fikázza?

Mert akkor egész nyugodtan takarodhatsz vissza vidékre már.

2021. szept. 30. 23:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, engem annyira megfogott a hangulata, hogy itt ragadtam.

Mikor Bécsben voltam, az volt a benyomásom, hogy "ez lenne Budapest, ha jól működne" - de őszintén szólva nem tetszett, nagyon szép és működő és tiszta, de nincs meg benne az a hangulat, ami Budapestben igen.

Magyar városok közül Bp-n kívül Miskolcnak és Pécsnek van még ilyen egyedi atmoszférája, sehol máshol nem tapasztaltam ilyet, pedig szinte minden magyar városban jártam...

2021. okt. 1. 03:54
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Az emút nyóc év elhibázott gazdaságpolitikája végett.
2021. okt. 1. 06:36
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok az, szóval megnyugodhatsz.

2021. okt. 1. 10:39
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Menj be a Zsidóvárosba, a Zsinagóga környékére és akkor írogassál ilyeneket. 😄 Egyébként nem kötelező idejönnöd, ha nem tetszik.
2021. okt. 1. 12:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem is terveztem szutyok fővárosba menni, megyek inkább nyugati, kulturáltabb, szebb helyre.
2021. okt. 1. 13:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ok
2021. okt. 1. 14:06
 20/21 anonim ***** válasza:
2021. okt. 2. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!