Budapesten lakom, de nem vagyok bejelentve pesti lakosként, így nem is adhatok le hulladékot/lomot budapesti hulladáklerakó udvaron?
Sajnos az FKF weboldala szerint budapesti lakcímkártyával rendelkező személy tud díjmentesen hulladékot lerakni. Ha papíron nem pesti lakos vagyok szerintetek egy bizonyos összegért cserébe adhatok le hulladákot?
A válaszokat előre is köszönöm!
Idő? Hétfő reggel 10 perc alatt elintézheted
Mi az, hogy nem megoldható? Nem mellesleg jogszabály kötelez a bejelentésre
de az főbérlőm nem engedi a bejelentést :)
Tehát mégegyszer feltenném a kérdést: szerintetek egy bizonyos összegért cserébe adhatok le hulladékot?
Rendben teszek egy próbát
De ha minden kötél szakad és netalántán nem sikerül elintéznem akkor egy bizonyos összegért cserébe adhatok le hulladékot nem pesti lakosként?
Egyébként nemhiszem, hogy sok értelme lenni bejelenteni magamat x címre amikor pár nap mulva már koltozik is át egy y címre
Ezért is kell pár lomot szeméttelepre vinnem és mielőtt kérdeznétek, én meghírdettem a butoraimat ingyen de annyira nincsenek jó állapotban, nem kell senkinek így ez már a szeméttelepen fogja végezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!