A szomszédnak miért van állandóan leeresztve a redőnye(panel)?
Figyelt kérdés
Azon röhögünk h vajon azt hiszi belátunk hozzá vagy mi😁? Fiatal pasi,az erkélyen se láttuk még,talán 1-2x (6 év alatt).
Ez valami pszichés valami lehet? Amúgy találkoztunk már vele a lépcsőházban.
2021. szept. 29. 07:12
21/31 anonim válasza:
Azon röhögünk h vajon azt hiszi belátunk hozzá vagy mi😁?
Hát a kérdésed alapján nem lenne alaptalan a feltételezése.
22/31 anonim válasza:
Alapból semmi közöd ehhez, de azért leírom neked az én verziómat! Panel ház legfelső emeletén lakom, amelynek a tetejét lényegében napkeltétől napnyugtáig süti a Nap, - ha felhőtlen az égbolt egész nap. A Nap - váltásokban - három oldalról képes a lakásomba bevilágítani. A fénnyel a szemem fényérzékenysége miatt állok hadilábon, ezért annyit vagyok félhomályban, amennyit csak lehet, - otthon nem kell senkihez alkalmazkodnom és élek is ezzel a lehetőségemmel engedelmeddel. Van egyéb oka is a stratégiámnak - visszacsatolva a Nap tevékenységére! Amikor besüt a Nap az egyik ablakomon, akkor átmelegíti az üvegtáblát, amely ennek hatására úgy viselkedik, mint egy hősugárzó. Ha összeadod a Nap által felmelegített tető által és a hősugárzóként viselkedő ablaktáblák által termelt hőt, akkor nem nehéz elképzelni, hogy alaphelyzetben milyen meleg lenne a lakásban, ha nem lépnék fel ez ellen. A rácsosra lehúzott redőny enged be valamennyi fényt, ugyanakkor megakadályozza a Napot abban, hogy közvetlenül melegíthesse az üvegtáblát. A légkondicionáló berendezés használatával ezt kiegészítve tudom emberivé tenni a hőmérsékletet a lakásban. Nem fogok külső elvárásoknak megfelelni semmilyen okból, - úgy élem az életemet, ahogyan az nekem jól esik, pláne, ha ezzel senkinek nem ártok közvetlenül.
23/31 anonim válasza:
Te hülye vagy, vannak gondok a toronyban látom.😂😂 F*szért érdekel mit csinál, még jó, hogy nem neked akar megfelelni.
24/31 anonim válasza:
Elég hülye humorod van, ha ez neked a vicces.
25/31 anonim válasza:
Ne hari de te miért nézed mások ablakát?🙂ami neked nem normális az másnak az. Még szerencse h nem 1formák az emberek.
26/31 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az ablakba lóg egész nap figyeli ki mit csinál. Na pont ezért húzza le.😂
27/31 anonim válasza:
Igazi vámpír a szomszédod, nem kellene félni tőle?
28/31 anonim válasza:
Esetleg valamilyen fénnyel kapcsolatos bőrproblémája még lehet.
29/31 anonim válasza:
Nálam szinte minden redőny le van eresztve. Érzékeny a szemem a fényre, meg úgy általánosságban is zavaró számomra. Így kényelmes, nem a ti dolgotok.
30/31 anonim válasza:
Közöd? Semmi. Nekünk is le volt engedve az előző lakásban, mert utáltam, hogy belát a fél világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!