A szomszédnak miért van állandóan leeresztve a redőnye(panel)?
Azon röhögünk h vajon azt hiszi belátunk hozzá vagy mi😁? Fiatal pasi,az erkélyen se láttuk még,talán 1-2x (6 év alatt).
Ez valami pszichés valami lehet? Amúgy találkoztunk már vele a lépcsőházban.
Inkább nálad van baj.
Lehet szereti a sötétet, pl én úgy szeretek gépezni.
Sok oka lehet, nálam általában ezek:
1. nem húzom fel, mert reggel migrénnel ébredtem és zavar a fény
2. nem húzom fel, mert déli fekvésű szoba, és nyáron úgy dögmeleg lenne klíma mellett is
3. nem húzom fel, mert itthon vagyok és végre pihenhetek - nem akarom, hogy az utcáról lássák, hogy megy a tv, és mindenki becsöngessen, aki erre jár, szórólapos, szomszédnéni, stb.
4. nem húzom fel, mert azt a szobát ritkán használom
Azért ti is megtölthetnétek egy kis tartalommal az életeteket...
Amit előttem leírtak: sok oka lehet, hogy miért.
Olyan ok is lehet, hogy szeretné elkerülni hogy saját életükkel elégedetlen, ablakba kikönyökölő, naphosszat kifelé bámulók belássanak hozzá. Nálunk ismerek olyan nyugdíjast, aki nagy boldogan-vagányan eldicsekedett vele, hogy "ő mindent lát", "ő mindent tud", "ha bárki kíváncsi hogy ki hány órakor szokott elmenni és merrefelé, akkor őt kell megkérdezni" stb.
Kérdező:
Az is egy tünet (életedet illetően), hogy ilyennel foglalkozol, ezen röhögtök, még beszéltek is erről. Ha a saját életed lefoglalna, észre se vennél ilyesmit.
Hihetetlen számomra, hogy ilyen apróság miatt őt "nem tartjátok normálisnak" (ahogy írod a vele való találkozást, hogy "normális volt" úgy tűnik számomra hogy teljesen furának gondoljátok)
Kérdező, a 2-es jókat írt, csak buta vagy felfogni. :)
Illetve rád pontosan illik ez az idézet:
Szomorú dolog betegnek lenni, de még szomorúbb, amikor a kérdező azt hiszi, hogy egészséges és a másik beteg, miközben nem veszi észre, hogy ő maga a beteg.
Biztos vámpír és nem bírja a fényt.
Nekem is pár éve levan eresztve az egyik redőnyöm, mert leszakadt. De én nem vagyok vámpír, csak még nem volt kidobni való pénzem megcsináltatni, de ha kifizeted, megcsináltatom, nehogy valamelyik szegény szomszéd frusztrált legyen, mert nem lát be.
Nekem a két dupla ablaknak egy-egy oldalán állandóan le van engedve a redőny, a másik kettőt félig szoktam felhúzni hogy a macskák tudjanak napozni, ne legyenek sötétben egész nap. Ha ők nem lennének, csak éjszaka húznám fel szellőztetni, utàlom a fényt. Tökre bem érdekel mit gondolnak a szomszédok, én sem lesem őket. Nyáron simán leengedem napközben, hogy ne melegedjen fel jobban a lakás.
Egy vámpír
U.i.: Azért nem lakunk pincében mert dohos, és hamarabb elrohad a koporsónk, meg mi is jobban szeretjük ha van térerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!