Mi baja a szomszédomnak? Szerintettek is irigy?
Szóval amióta megkeztük kibővíteni a házunkat hozzaepiteni azóta folyamat mindenbe beleköt.
Ien hüjeségek, hogy picit átlóg az új tetőm az ő oldalára a kerítésén. Meg dolgozunk és 8 után már írogat hogy zavarja a furas meg a fűrész hang, hát mondom neki ember nem panelba vagy azt csinálok amit akarok ha nem tetszik költöz birtokra ha meg nincs rá pénzed halgas mert megtehetem h akár 10kOr is dolgozok a saját udvaromon. De ojan is volt már h nappal szolt h zavarja a zene, érdekes más senkit mier nem zavar??? Meg aszt mongya hogy ne huzzam ojan hangosra meg egész nap megy ami nemigaz mert este 8 után mindig kikapcsolom.
Jól látom h most irigykedik ezer kötekszik mindenbe ?
23
Tudom,későn írok,de istenem legalább gondolkodj!
Most ha nem tudsz normálisan aludni,és a hülye szomszéd üvöltetje a hangafalat akkor mit mondasz?
Nem irigykedés az,amikor próbálnám előbb lefeküdni,és a marhája üvöltetti a nagy hülye putri zenét!
Mi lenne a 0-24-ben ez hallanád?
Szerintem hülyét kapnál,minthogy irigységtől nagy fejet!
24es vagyok,kicsit átfogalmazom a mondani valómat:
Tegyük fel reggel 5 órakor mivel kezd?
Nagy tipik üvöltközös *roma* zenével,és te mit mondanál erre?
Vagy amikor este 10 óra van,akkor is mit mondanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!