Ha valaki már másfél éve építkezik, semmit nem lehet csinálni vele?
Minden egyes nap, kivéve vasárnap. Reggel 7- este 5ig. Gyerek nem tud kint aludni, pedig kéne a levegőzés. Sétálni nem tudunk mert konkrétan nincs utca.
Ugye jól sejtem, hogy semmit sem tudok tenni?
Adj nekik pár milliot, hátha gyorsabban be tudják fejezni...
Komolyan... azért mert neked gyereked van, nem áll meg más élete
Miert kene kint altatni a gyereket ejjel-nappal? Mi az, hogy nem tudtok setalni? Ezt hogy kell elkepzelni?
Elhiszem, hogy zavaro, de sajnos nem tudsz nagyon sok dolgot tenni. Amikor tudtok, menjetek el inkabb kirandulni, jatszoterre, stb, az is levegozes, nem muszaj a kertben lenni allandoan. Nalunk is van kert, de a gyereknek unalmas, nincs tarsasaga rajtam kivul, igy inkabb megyunk erre-arra, amikor csak tudunk.
AZért nem tudtok sétálni, mert valaki építkezik? Röhejes vagy.
De a kint altatást sem értem. Vannak zajosabb munkák, de messze nem mind az.
A mi utcánkban gyakorlatilag minden nyáron felújítanak ill. átalakítanak 1-2 házat. Nem vészes.
"Sétálni nem tudunk mert konkrétan nincs utca."
Akkor ez mi, hogy kell elképzelni a területet? Betoncsőben laktok vagy mi? 😄
Hagyjátok Trollkodik csak.
Több különböző témájú kérdést írt már ki ide, mindegyik elsőre ártalmatlan, aztán ha belegondoltok, rájöttök hogy direkt a provokálás a célja, mint most is.
Nem kezdő troll, mert attól jobb kérdéseket ír ki.
Pár éve biztos csinálja már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!