Ekkor szokott az bekövetkezni, hogy 2 hónap után szarsz bele az egészbe és a felszerelés csak foglalja a helyet.
Ezért jó a terem: tele van profi gépekkel és nem kell mindent kerülgetni, amikor ráunsz a dologra.
2021. szept. 13. 10:30
12/23 anonim válasza:
Inkább járj el terembe vagy bérelj ki egy helyiséget, amit berendezel. Lehet, hogy te nem lépsz fel a zavaró szomszédok ellen, de ellened fel fognak lépni.
2021. szept. 13. 10:33
13/23 anonim válasza:
Én is otthonra építettem "edzőtermet" (nincs sok gép, de pl keretet és súlyokat vettem). Ha nem egy erőtlen majom vagy, aki levágja a padlóra a súlyokat, mert nem tud edzeni velük, különben vissza tudná tenni halk koccanással, akkor semmi baja nem lesz az épületnek. Mondjuk én már teremben is úgy edzettem, hogy visszaengedtem a súlyzót a helyére, nem ordítva dobtam el.
2021. szept. 13. 10:35
14/23 anonim válasza:
Lehet, hogy téged nem érdekel, viszont gond nélkül tehetnek ellened jogi lépéseket. Amúgy te is tehetnél az ordító szomszédok ellen.
2021. szept. 13. 11:36
15/23 A kérdező kommentje:
Igen? Ezt jó tudni.
Be kell mennem a rendőrségre? vagy hogy van ez. Sosem volt még ilyesmivel dolgom
2021. szept. 13. 13:32
16/23 anonim válasza:
Önkormányzat. Zaj elleni birtokvédelmet lehet kérni. Felújítás és egyéb miatt nem lehet.
Megállapítják, hogy tényleg zajos-e, ha igen akkor intézkednek.
Ha a zaj esetleg ordibálás(a szomszédodnál ez van), úgy gondolod, hogy bántanak valakit telefonálhatsz a rendőröknek.
2021. szept. 13. 13:42
17/23 anonim válasza:
Értelmesen ezt a pinc3ben szokták. (esetleg közösen többekkel és akkor költség is megoszlik)
2021. szept. 13. 14:15
18/23 anonim válasza:
Te akarnál edzeni vagy megnyitnád, mint edzőtermet pénzért? Ha te akarnál edzeni, akkor mindenképpen lakossági, kisebb súlyú és helyigényű gépeket javaslok. A profi gépek súlya valóban nagy, és amit itt leírtál, az több millió forintba kerülne, számold ki, abból hány évtizedig járhatsz profi edzőterembe, ahol folyamatosan javítják, cserélik, karban tartják a gépeket. Ha meg edzőtermet akarnál nyitni, ahhoz rengeteg engedély kell, panel 10.emeketén nem tudnál olyan feltételeket kialakítani, hogy megadják, szóval szerintem, ahogy így elképzelted, felejtős.
2021. szept. 13. 17:39
19/23 anonim válasza:
Földszinten okés.
2021. szept. 13. 18:06
20/23 anonim válasza:
A konditerem már nem kihívás és nem is trendi! Stadiont építsél, - akkor biztos, hogy sokan a szívébe fognak majd zárni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!