Melyik lenne jobb?
Az lenne a legjobb ha mégis megpróbálnál beilleszkedi vagy ha nem megy akkor legalább elküldeni mindenkit a p..ba
Használd ki inkább a kolit csajozz, barátkozz, tanulj.
Most vagy fiatal egész életedben bánni fogod ha nem használod ki.
De ha végképp nem megy menj haza csak van más suli is a környéken.
Ne agyalj ilyen hülyeségeken.
28f
Ha le tudsz feküdni legkésőbb 8-kor, hogy olyan hajnali fél 5-ig kialudd magad, akkor nem gáz. Hisz fontos, hogy kialudd magad az iskola előtt, mert a fáradtság miatt nem fogsz tudni koncentrálni.
De ahogy #1 írja, tényleg inkább az lenne a legjobb, ha be tudnál illeszkedni, hiába nehéz introvertáltként. Vagy hátha van olyan lehetőség, hogy olyan szobába cuccolj át, ahol kevesen vannak, vagy egyedül vagy.
A kolit az elején mindenki nehezen bírja. Kell pár hónap míg beleszoksz. Én albérletben is laktam meg koliban is mind a két helyen voltak kihívások.
Viszont ha a lakotarsaiddal van probléma az nehezebben kezelhető. Pl nem hagynak éjszaka aludni reggelig buliznak horkolnak stb. Ebben az esetben érthető a problémád.
Viszont ha kitudod magad aludni akkor maradj egy pár hónapot mindenképpen.
Ez az introvert dolog meg nem kifogas semmire. Kollégiumban mindenféle ember megfordul. Legyél nyitottabb. Majd kialakul.
A vonatra meg gondolom elég lenne 4:00 kor felkelned ami szerintem nem probléma. Volt ismerősöm aki hajnali 3 kor kelt...
Max hamarabb mész aludni.
18 évesen nem tudsz leszakadni a szüleidről? Elég gáz.
Naponta közel 2 óra a beutazás, gondolom annyi a hazautazás is. Szerintem ez 2-3 hónapnál tovább vállalhatatlan.
Szerintem maradj még a kollégiumban,az elején nehéz belerázódni de nem olyan rossz ha egy nagyjából normális társaság van,megszokjátok egymást és utána jól fogod érezni magad.Én is kolis voltam 5 évig az elején visszahúzódó voltam de idővel jól kijöttem a többiekkel.Hidd el,jó az ha távol vagy otthonról mert sokkal talpraesettebb leszel a végére,beutazásnak az lenne a vége hogy az iskolán kívül 0 emberi interakciód lenne családon kívül ha alapjáraton visszahúzódó vagy.
A másik opció se sokkal jobb mert ott napi kétszer ~2 órát kéne utazni tehát időd nem lesz semmire,nem tudod élni az életet.Tudom milyen mert én 1-1 órát utazok munkahelyemre és úgy érzem alig van időm bármit csinálni a kötelezőkön kívül és ez a te utazásod fele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!