Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen lehet Ausztriában élni?

Milyen lehet Ausztriában élni?

Figyelt kérdés
Egyre jobban utálom Magyarországot.Egy korrupt,undorító vezetés van. Annak kedvez itt minden aki nyalja valamilyen vezető seggét. A becsületes kétkezi dolgozók még vegetálnak.Most pl ezen akadtam ki,hogy fogorvoshoz kell 20000ft kell pcr teszt ha nem vagyunk beoltva. Az egészségügy katasztrófa. Akkor hova megy el az adóm,a romák sikrtelen integrációjára,meg amit elsikkasztanak a politikusok önkormányzati vezetők...
2021. szept. 7. 08:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az 1 és 3 leírná, hogy Ausztria melyik részén élnek? Gondolom, ott is másabb nagyvárosban vagy kisebb településen élni.
2021. szept. 7. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, Tirolban élek.
2021. szept. 8. 07:34
 13/15 subrette ***** válasza:
100%
1-es vagyok: Bécsben élünk.
2021. szept. 8. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
Utálod az orbáni rendszert mi lenne veled Bajorországban? :D Szerintem 2 hét után öngyilkos lennél. Zavar amit Orbánék tesznek a járvány alatt? Na, azokról az intézkedésekről hónapok óta álmodnak csak Bajorországban. Az a 2 hét, amiért idehaza hangosan balhéztak, mert minden bezárt, na, az novembertől május végéig tartott, úgy, hogy alig kapott bárki bármiféle támogatást akkor is, ha a járvány miatt elveszítette a munkáját, vállalkozásas nem üzemelhet, stb.
2021. szept. 9. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, vicces hogy azt hiszitek, hogy csak a pcr teszt miatt rühellem

orbánt és rendszerét.. szétcseszték az oktatást, az egészségügyet,

elérték azt,hogy gyűlölik az emberek egymást, a melegeket, a külföldieket,

mindenkit. Milliárdok mennek el a gyűlölködésre, miközben mélyszegénységben élnek több millióan..Nem az érdekel hogy lopnak,

hanem az,hogy semmi jót nem tettek a beáramló uniós milliárdokból,

és még azt is szétverték, ami jó volt itt.Lásd például a ceu-t.

Undorító banda, de semmi nem tart örökké,a történelem szégyenfoltja

lesz még ez az orbáni rendszer, majd bekerülnek ők is a történelem

könyvekbe,csak nem úgy ahogy ők képzelik.

2021. szept. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!