Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valaki dorombol az ajton!!...

Valaki dorombol az ajton!! Mit tegyek? félek Nemtudom ki az az éjszaka közepén de nem merek kinézni szüleim pedig alszanak.

Figyelt kérdés
Nem viccelek, komolyan beszélek. Kopogott az ajtón valaki már harmadjára dörömbölnek kapácsolnak és nagyon félek már aludni kéne de nem birok igy. Most egy ideje abbahagyta szerintem elment de kicsit még félek..

2021. szept. 6. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha dorombolt, akkor nyilván valami macska lehetett.
2021. szept. 7. 08:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valamelyik idegbeteg szomszéd azt hitte, tőletek jön valami zaj és gondolom rendfenntartósdit akart játszani. Nem mindig lehet egyértelműen behatárolni, mi a zajforrás. Mellettem is lakik egy brancs, azok ugyan nem az ajtón dörömbölnek, de a falat rendszeresen csapkodják, késő éjjel is. Nálam hiába van csönd, ezek annyira ostobák, hogy azt hiszik, én zajongok. Szólj a szüleidnek mindenképp.
2021. szept. 7. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tegnap csak annyit írtam hogy szólnék a szüleimnek... de eszembe jutott, hogy amikor minket kerestek késő éjjel, a szomszéd volt és a férje rosszul lett, segítségért jött, meg hogy hívjunk mentőt.

Mert végiggondolva a betörők nemigen szokták betörés előtt felverni a házat.

2021. szept. 7. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Panelban élő ismerőseimmel előfordult már ilyen. Bekéredzkednek vagy bejutnak valami hajléktalanok/kéregetők, aztán próbálnak lejmolni.
2021. szept. 7. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
De ha ennyire be vagy tojva, mi a frászért nem ébreszted fel az ősöket? Komolyan nem értem. Mi van, ha az a valaki betör és bemegy azt ott a kezében egy halvágó kés? Akkor se fogsz még mukkanni sem, mikor jól kinyír vele?
2021. szept. 7. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy macska lehet, ha hallod bent, hogy dorombol.
2021. szept. 10. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!