Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A lakótársaimat rá tudom...

A lakótársaimat rá tudom venni hogy takarítsák ki utánam a koszt amit csinálok magam után? Jó lenne mert akkor legalább sosem kellene semmi házimunkát végeznem.

Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Ha jól keresel, akkor mindig adj nekik a fizetésedből 20-20 ezer forintot. A legtöbb ember elfogadná.
2021. szept. 2. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Én megfizettem őket, így egesz egyetem alatt nem mosogattam, nem mostam, nem takarítottam semmit az albérletben, és panasz sem volt rám... fater meg anyám is fogorvos, úgyhogy volt olyan zsebpénzem amiből tellett mindenre amire akartam.
2021. szept. 21. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Állítólag egyetemet végeztél, mégsem tudod, hogy 10 óra után a rongyrázás tilos?
2021. szept. 22. 05:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hozzá elég pénzed és nekik van sok idejük, szeretnek takarítani és szükségük van pénzre, akkor minden esélyed megvan rá.
2021. szept. 30. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!