Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol szerettek/szeretnétek élni?

Hol szerettek/szeretnétek élni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Évekig kerestük a számunkra optimális lakhelyet és ott találtuk meg, ahol a legkevésbé vártuk. A város semmi extra, se hegy, se tengerpart. Münchennek egy teljesen átlagos elővárosa sok zöld parkkal, játszóterekkek, bicikli úttal, kis forgalommal, jó infrastruktúrával, kedves emberekkel.
2021. aug. 21. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Hát, ha megtehetném, akkor valahol Spanyolországban, egy nagyobb partmenti város (mondjuk Barcelona, vagy Valencia) közelében egy hatalmas családi házban gyönyörű kerttel, amiben elfér minden.

Persze, ez eléggé megvalósíthatatlan álom, de azért jó lenne, ha valami csoda folytán összejönne.

2021. aug. 21. 23:31
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Svájcban élek egy közepes városban, szeretem, főleg a kilátás csodás.

Viszont úgy élnék olyan helyen, ahol egész évben 24-26 fok van, napsütéssel, mert itt ősz-késő tavaszig alig süt a Nap, de pl idén "nyáron" 18-20 fokok voltak max.

2021. aug. 23. 11:38
 14/16 anonim ***** válasza:
21%

#6os vagyok

Nekem szimpatikus az amerikai felfogás, hogy az emberekre nincsenek úgy rátelepedve mint idehaza, ott fizetéskor az ember besétál az fegyverboltba megnézi kipróbálja amit szeretne, és megveszi.

Bennem lehet van egy kis erőszakosság is ami miatt ott szeretnék élni, annak ellenére is ha rám lőnének, na azt meg kellene szokni mert ha eltalál a golyó összehugyoznám magam.

2021. aug. 24. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Amerikaban elek egy kis varosban. Szeretek itt elni de sajnos a hazunk kicsi es a portank is tul kicsi ahhoz hogy bovitsunk vagy garazst epitsunk. Raadasul az utcank is forgalmas, ezt sem szeretem.

Ha tobb penzunk lesz akkor a kovetkezo hazunkat valahol a varos szelen szeretnem. Vennek egy nagyobb telket, legalabb 3x akkorat mint a mostani es epitenek egy hazat, kesobb garazst is ra vagy muhelyt.

2021. szept. 20. 00:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Észak-Amerikán belül egy kicsit mindenhol-is. Megnézném milyen nagyvárosban élni, vagy metropolisz külvárosában, de akár unalmas kisvárosban valahol.
2021. okt. 31. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!