Szomszéd behajtsa a visszapillantót az autón hagyjam vagy ne?
Örülj neki, hogy vigyáz az autódra. Jobb, mintha levinné a tükröt. Lehet, hogy ő nem profi sofőr, így fél, hogy elviszi a tükröt és fizetnie kell.
Miért nem hajtod be te, és akkor nem kell hozzányúlnia.
Idős már? Lehet már nem olyan magabiztos a kormány mögött, és inkább visszahajtja mint hogy nekimenjen.
Én például hátul azért nem tudok beállni pont a garázsom elé (nem állok sosem be, csak elé), mert akkor a mellettem lévőt használó szomszédom nem tud kiállni. Pedig ha csak full egyenesen kitolatna akkor is marad úgy 80 centi az autóink között. De neki ez nem megy, össze-vissza tekergeti a kormányt, alig tud kitolatni egy normál üres garázsból. A végén mire kiér az autóval, már csak 20 centi távolság marad az autóink között. Úgyhogy emiatt én ráállok a másik garázsra, mert ott tudom hogy még így is ki tudnak tolatni.
Amúgy a saját tükrét is behajtja? Mert ha nem, akkor én első körben annyit mondanék neki, hogy azt hajtogassa. Ha azt is behajtja, akkor ráhagynám. (Főleg mert az én tükrömet nem lehet kívülről behajtani, rugós és visszaugrik, állítani csak a belső tükörlapot lehet belülről, elektronikával.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!