Cserélt már valaki autó külső visszapillantó tükörben lapot?
Én már cseréltem tükörlapot. Amit az alkatrész szakboltban megvettem, annak volt műanyag hátlapja, pereme és a hátán egy csatlakozó. A régi hátlapot teljesen oldalra kellet hajtani, megfeszíteni, talán egy szerszámmal benyúlni (erre nem emlékszám) és kipattant.
Ha csak tükörlapod van, műanyag hátlap nélkül, akkor az nem gyári technológia. Talán le lehetne vágni a keretet, a tükörlapot mgfelelő ragasztóvaj felragasztani és a keretet is visszaragasztani pl. pillanatragasztóval.
és nem ragasztóvaj :-)
Úgylátszik ma sokat hibázok.
Egyszer úgy jártam, hogy indulás előtt a tükörbe nézve vettem észre, hogy az csak "fityeg", ki van fordulva a helyéből a tükörlap.
Ahogy hozzáértem a kezemben is marad, így nem tört össze, nem hagytam el, de akkor csodálkoztam rá, hogy a műanyag hátlaphoz a tükör csak egyszerűen hozzá van ragasztva, azt csak a ragasztó fogja, a műanyag bepattintható, kivehető a foglalatból, de ha a ragasztó elengedi, a tükör leeshet.
Öreg autóknál elő is fordulhat.
A leírásodból nem tiszta, hogy a műanyag foglalathoz nem passzol a tükör, vagy a bepattinthatóság hiánya a gondod... egyszerűen ragasztva van, autós boltokban lehet kapni tükör ragasztót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!