Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire biztonságos manapság...

Mennyire biztonságos manapság a 8.kerületben lakni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 17:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
A Tömő utcán laktam két évig. Nem volt semmi gond, pedig sokszor éjjel jártam haza. Nem mondom, hogy olyankor nem siettem egy kicsit, de soha nem rontottak rám késsel, soha nem kiabáltak utánam és semmiféle atrocitás nem ért. Néha lehetett ordibálást hallani, de miután bezárták a szomszéd utcában a sarki kocsmát, ez is megszűnt.
2021. aug. 21. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:

A Ganz Mávag kolóniában lakom.

Gyakorlatilag az út másik oldala már a Tiszviselő telep,vágyom is oda. (azok kertesházak, nyugodtabb környezet)

A kolónia az egyik legnagyobb társasház az országban, a lakók vegyesek. A legtöbb lakás (néhány kivétellel) 35-38nm-esek,de vannak népes családok, ahol 10,10+fő is lakik ekkora helyen összezárva.(igen, 35 nm, 10+fő. Mint a heringek)

Az ok:egy ember megveszi az összes lepukkant ingatlan, és minden felújítás nélkül kiadja.

Tényleg a rémesnél is rémesebb lakások.

Ide persze csak az költözik be, akinek nincsenek nagy igényei, pénze meg annyi se.

(Ez nem sok család, a mi lépcsőházunkban 1 ilyen van, de az is több, mint az ideális)

A kolónia másik véglete a friss diplomás párok, akiknek nincs sok pénze, és néhány év múlva el is költöznek.

És persze vannak teljesen normális szomszédok is, akik itt élnek szerényen.

Alapból a kolónia biztonságos, portás is van. De a nagy szomszédság szülhet konfliktusokat.

Na most:

A 99-es buszról én a Kőris utca megállónál leszállni se merek.

Diószeghy utca szintén kellemetlen hely.

A Kálvária tér már kicsit jobb, de este oda se mennék.

A 99-es busz, és a 24-es villamos utazóközönsége vegyes.

A buszon este érdemes elöl utazni, ahol lát a sofőr, és a BKV járatain általában nem illik bámulni. (pedig néha lát az ember cifrákat)

Én 55 kg-s nő vagyok, sosem ért támadás. De ezért teszek is, nagyon vigyáznom.

Ha konkrét helyről van kérdés, megpróbálok válaszolni.

2021. aug. 26. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!