Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen gyerekkel Romàniàban èlni?

Milyen gyerekkel Romàniàban èlni?

Figyelt kérdés

Sose laktam mèg ott, jövőre költözünk Angliàbòl, egy akkor 7 èves, magàntanulò gyerekkel. Vagy a Bihari hegyekbe, vagy Debrecen mellè a hatàr túloldalàra.

Mire szàmìtsak, milyen különbsègek vannak egy angol vagy anyaorszàgi magyar környèkhez kèpest?

Gyerekprogramok, jàtszòhàzak, jàtszòterek milyen minősègűek? Hol èrdemes ismerkedni, mennyire nyitottak az emberek?

2021. aug. 15. 23:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Azzal ugye tisztában vagy, hogy a gyerekeddel bæszol ki?
2021. aug. 17. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Romániában lesz saját házad, de más nem lesz :)

Képzeld meki sincs. Normális boltok, oktatás is a béka segge alatt van. Egy elmaradott ország, szerinted miért olyan olcsó?

2021. aug. 17. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Gyermekkel Romaniaban jo elni, amennyiben van kello beveteled (ami gyakorlatilag a vilag barmely pontjara igaz). Mi is Angliaban elunk, bar nincs gyermekunk (szeretnenk), es mi Debrecenbe tervezunk koltozni jovo nyaron, barati korben 3 par koltozott Romaniaba az elmult 2 evben (1-3 eves gyermekek)es mindegyik par sokkal boldogabb, mint itt. Ismerosi es barati korben megannyi par el Romaniaban (1-2 honapos babatol 14 eves gyermekig)(kicsi hatarmenti falutol Kolozsvarig), ha gondolod, hogy tudok segiteni, kerdezz nyugodtan.
2021. aug. 18. 01:34
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Játszóházak?! Na ezen jót nevettem...

Nem értem mit kötöd az ebet a karóhoz,mert itt is lehet magántanuló bárki

aki igényli.Mi is majdnem azok lettünk tavaly,mert a sport miatt

rengeteg a gyerek edzése,és sok óráról kezdett hiányozni.

Akkor mondta a diri,hogy ha ennél is többet fog,akkor magántanuló legyen inkább....

Románia gyönyörű, de gyerekekkel és munka szempontjából

sajnos nem nyerő....

2021. aug. 18. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont Bihar megyébe akarsz menni? Én rengetegszer jártam arra, Magyarországhoz képest durván elmaradott, de ha bentebb mész Erdélybe mondjuk Kolozsvárra ott sokkal jobb lesz. Tudsz románul? Ha nem, akkor keress egy megyét ami nem putri és sok a magyar.
2021. aug. 27. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!