Milyen gyerekkel Romàniàban èlni?
Figyelt kérdés
Sose laktam mèg ott, jövőre költözünk Angliàbòl, egy akkor 7 èves, magàntanulò gyerekkel. Vagy a Bihari hegyekbe, vagy Debrecen mellè a hatàr túloldalàra.
Mire szàmìtsak, milyen különbsègek vannak egy angol vagy anyaorszàgi magyar környèkhez kèpest?
Gyerekprogramok, jàtszòhàzak, jàtszòterek milyen minősègűek? Hol èrdemes ismerkedni, mennyire nyitottak az emberek?
2021. aug. 15. 23:52
1/15 anonim válasza:
Nagy b.dos semmi :) igy lehet fogalmazni, egy elmaradott tersegbe jossz vissza ahol bizony meg az internet is sok helyen nincs. Se terero. Az oktatasrol nem is beszelve.
3/15 anonim válasza:
Románia? Miért pont az? Ráadásul Angliából? Tejóég... Inkább ne.
4/15 anonim válasza:
Angliából Romániába...fuuu..azt tényleg nehéz elképzelni színvonalesés nélkül. :D
5/15 A kérdező kommentje:
Tènyleg ennyire rossz? Tartok tőle milyen lesz :/ Anglia csùszik le, most valaszthatunk, hogy megyünk Nèmetorszagba vagy Ausztriàba albèrletbe ,,csövezni", amiből màr elegem van, vagy Magyarorszàgon vagy Romàniàban sajàt hàzba, arra eleg a pènzünk. Magàntanulòsàgbòl nem engedek, így Magyarorszàg kizàrva.
2021. aug. 16. 10:14
6/15 anonim válasza:
A magántanulóságot eltudod intézni. Egyéni tanrendnek hívják.
7/15 A kérdező kommentje:
Az egyeni tanrend meg a magàntanulòsàg nagyon nem ugyanaz. Ès mèg az egyèni tanrendet is ritka, hogy megadjàk.
2021. aug. 16. 10:56
8/15 anonim válasza:
7es, én voltam mind kettő. Annyi a különbség hogy magántanulóként ha akartam se mehettem be az órára, et-sként amikor kedvem szottyant.
9/15 anonim válasza:
Mi sz indok arra, hogy magàntanulò legyen a gyerek? Beteg?
10/15 A kérdező kommentje:
Most ne a magàntanulòsàgon pörögjünk. Nekünk így kényelmes. Angliàban, Romàniàban megengedett, vizsgàzni sem kell, Magyarorszàgon nem megengedett.
2021. aug. 17. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!