Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pszichopata lehet egy ilyen...

Pszichopata lehet egy ilyen ember ?

Figyelt kérdés

Mindig szoktam figyelni az embereket. Hogy hogyan nêznek ki, hogy öltözködik stb stb.

Van egy srác itt ahol élek de őt nem tudom hova tenni. Barátnőimmel már viccelődtünk azzal hogy belőle egyszer sorozatgyilkos/tömeggyilkos lesz.

Nem tudom leírni, de az a tekintet ami van neki, hát hogy is mondjam egyedülálló. Félelmetes.

Elég sokszor szoktam látni. Van amikor annyira kedves nézése van, cukin mosolyog, van mikor meg az előbbi. A durva az hogy ilyenkor a mozgása is megváltozik. Egyszer szemtanúja voltam amikor egy gyerek nekiment véletlenül, majd a srác elnézést kért tőle. Ő mosolyogva mondta hogy ugyan, semmi baj, aztán mikor megfordult akkor pedig olyan tekintete lett, mint aki kiakarja végezni. Aztán megint kedves arc. Ez körülbelül 5 másodpercen belül.

Nem tudom mennyire érthető, de számomra ez nagyon durva.

Épp tegnap a barátnőimmel ültünk egy padon, nevetgéltünk stb, majd odajött hozzánk. "Szép napot a hölgyeknek. Bocsássatok meg a zavarásért, tudna adni nekem valaki egy öngyújtót?". De annyira lehengerlő stílusa volt. A barátnőmet, aki adott neki tüzet, konkrétan elhívta randizni. Nos a durva ebbe az, hogy őt nem is ismerte mert nem is falubeli.

Csak nekem furcsa hogy ilyen gátlástalan ?

Privátot nem kérek köszönöm.

2021. aug. 15. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Mert egy 12-13 évesnél normális hogy megijed egy könnycsepp tetkótól is.

Amit írtál az önmagában semmit nem jelent, aki komoly ember és nem fél mástól az egy ilyenért lecsapja a másikat.

2021. aug. 15. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha eltűnik a barátnőd tudod legalább hol kell keresni :D

Amúgy miért lenne az? Mert kért egy szaros öngyújtót?Szerintem csak az van hogy k..ára észre vette hogy stírölitek és azért kérte azt is.

2021. aug. 15. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem lehet megállapítani.

A pszichopatak, hogy valójában milyenek, szinte csak a közvetlen családtagok ismerik fel,annyira jó az alarcuk.

2021. aug. 15. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:

"Amit írtál az önmagában semmit nem jelent, aki komoly ember és nem fél mástól az egy ilyenért lecsapja a másikat."

ma 22:58

Ezzel mire célzol ??

2021. aug. 15. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt Miskolcon egy szétgyúrt cigány gyerek fradi szurkolóként, mindig belekötött a diósgyőri szurkolókba, volt olyan hogy nem akarta elveretni magát a másik csávó így beszaladt a bejárati ajtón, az meg utána rúgott és szétment az üvegezés.

Gondolhatod mennyi ész kell ahhoz hogy nyugodtan sétálgass fradi mezben egy szurkolói söröző előtt mondjuk, de sose mertek neki menni.

2021. aug. 15. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Nemértem. Mindegy
2021. aug. 15. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

jujj de durva. félyelmetes.

nem kapol privátot.

2021. aug. 16. 04:03
 8/8 anonim válasza:
Bármi lehet. Lehet, hogy valóban van neki valamilyen betegsége, ami kihatással van a gondolkodására, lehet valóban vannak gyilkos hajlamai is. Mi ezt mégis, hogyan ítéljük meg? Az is lehet csak simán flegma. Vagy nagyon gyorsan ingadozik a hangulata. A leírtak alapján a hangulata könnyen, sokat változik. Az ilyen emberek tudnak veszélyesek lenni valóban, mert nem kiegyensúlyozott a lelkiviláguk. Ennek is millió oka lehet. Lehet szerelmi bánat, családi okok, simán idegbeteg stb. Nehéz erre így válaszolni. Le kell ülni az ilyen emberrel beszélgetni, és abból többminden leszűrhető.
2021. aug. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!