Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan utasítsam el azokat az...

Hogyan utasítsam el azokat az érdeklődőket, akik nem szimpatikusak (lakótárs)?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
"Majd felhívlak, jönnek ma még mások is lakást nézni."
2021. aug. 11. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"Mást választottam."
2021. aug. 11. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia, köszönöm hogy megnézted a lakást, sajnos nem téged választottalak. sok sikert kívánok a lakáskereséshez a továbbiakban!
2021. aug. 11. 15:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Senkivel sem fogunk személyesen találkozni, legalábbis a lakást biztosan nem fogja tudni megnézni senki sem személyesen (még az előző bérlő lakja). Sokan egyébként nem is akarják, csak szimplán képet és videót kérnek. Azr vettem észre, hogy sokan nagyon gyorsan le is akarnák zavarni, hogy tetszik, kifizetem, költözök…. Eleve csak messengeren beszélek velük, tehát így is nehezebb leszűrni, hogy most ki mennyire szimpatikus.
2021. aug. 12. 12:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval sokan elég erőszakosnak tűnnek és szinte fel sem merül az, hogy kik vagyunk, mik vagyunk csak kell nekik a szoba és kész. Ezt nyilván valamilyen szinten megértem, valahol lakni kell, együtt olcsóbb is, úgyis lakva ismerszik meg a másik stb., de közben meg azért nekem ez is furcsa. Én eddig mindig kollégiumban laktam, szóval több ismeretlennel laktam már együtt és nagy konfliktusom stb. soha nem volt, de azért megtapasztaltam, hogy nem tud mindenki mindenkivel együtt lakni. Most, hogy végre nekem is van beleszólásom és eldönthetem, hogy kivel lakjak együtt, ezt szeretném is úgymond kihasználni és olyat találni, akivel nem csak kényszer és szenvedés az egész.
2021. aug. 12. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ok, értjük, nem kell megmagyarázni.
2021. aug. 12. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

őszintén szólva miért ilyen fura magyarországon, hogy valaki megválogatná, kivel lakik együtt, és nem az első random jöttmentet akarja elszállásolni a kisszobában?

európában eleve ott kezdődik, hogy betaggeled milyen tipusú lakóközösséget akarsz, kor, nem, elfoglaltság, stb, utána elhívod találkozókra a jelentkezőket, és kiválasztod azt, aki szimpatikus a számodra. én is így élek, rengeteg fejfájást megspórol, hogy én, és a lakás többi lakója is egy csendes, munkával és iskolával összeegyeztethető napirendű (semmi party hajnali négykor), de nem pusztán kényszerből eggyüttélésról(közös programok hétvégente, plusz eleve ilyen haveri viszony van közöttünk) szóló lakásra vágytunk, ami nemdohányzó és nem lehet állatot tartani.

2021. aug. 17. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!