Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Más is aggódik amikor ki kell...

Más is aggódik amikor ki kell menni az utcára a kukáért?

Figyelt kérdés
Itt szerdánként jár, de itthoni ruhába vagyok, undorító hajjal. Biciklizik most is itt egy ember, és nem akarom hogy bárki meglásson. Mit tegyek?

2021. aug. 11. 12:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
Napi First World Problems kérdés. Annyira látszik, hogy nőből vagy.
2021. aug. 11. 13:03
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Amugy otthon is ugy kene kinezni, hogy vallalhato legyen.

Ez vagy depresszio vagy hungarikum.

2021. aug. 11. 13:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hűűhaaa.... ez nagyon durva. Kitalálhatnák már a magától helyére mászó kukát. Sőt, az lenne a legjobb, ha egy csőben rögtön a szeméttelepre kerülne, mint ahogyan a szennyvíz a szennyvíztisztítóba.

😅🤦‍♂️

Szóval na... én simán kimegyek egy szál boxeralsóban is. Pont le💩om, hogy ki mit gondol. Nem tetszik, akkor ne nézzen, vagy hívja a divatrendőrséget, mit bánom én...

2021. aug. 11. 13:11
 14/21 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Akkor aggódom, amikor bugyiban megyek ki, jól körbenézek, de azért mégis nah.
2021. aug. 11. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam pedig mindig van bugyi, amikor kimegyek érte.
2021. aug. 11. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én melltartó nélkül, domború bimbóval is simán kimegyek a kukáért. Kb 5 másodperc behúzni, ideje sincs a szomszédoknak megnézni téged...

A gond akkor van, mikor látják hogy kidugom a képem a házból és odajönnek, hogy "heeeelloooo! Jaj, már olyan régen beszélgettünk blablabla". Na akkor már kellemetlen, mikor frissen kelve, ordítóan büdös szájjal, osszeragadt szemmel, álló csöccsel hallgatom a szomszedom. Aki jól végig is mér. És nem érti a célzást, hogy "Hagyj. Engem. Most. Kettesben. A. Kukámmal."

2021. aug. 11. 13:44
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Na megvan az uj orulet. Okoskuka!
2021. aug. 11. 14:20
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Nyugat-Europaban lattam mar pizsamaban pekarut vevo egyetemistat. De nagyon aranyos szep pizsamaja volt. Viszont szakadt, pecsetes, kinyult, ossze nem illo ruhakat viselni otthon onmagad degradalasa.
2021. aug. 11. 15:22
 19/21 anonim ***** válasza:
98%
A tesóm volt ilyen:): nyugi, nem gond az a max. 2 perc. Az aki szép, az csapzottan is szép.
2021. aug. 11. 18:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én később hozom be. Felöltözök normálisan, hajat mosok stb. Sajnos egy g3ci kis faluban lakok ahol a szomszédok mindig lesnek.
2021. aug. 12. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!