Más is aggódik amikor ki kell menni az utcára a kukáért?
Amugy otthon is ugy kene kinezni, hogy vallalhato legyen.
Ez vagy depresszio vagy hungarikum.
Hűűhaaa.... ez nagyon durva. Kitalálhatnák már a magától helyére mászó kukát. Sőt, az lenne a legjobb, ha egy csőben rögtön a szeméttelepre kerülne, mint ahogyan a szennyvíz a szennyvíztisztítóba.
😅🤦♂️
Szóval na... én simán kimegyek egy szál boxeralsóban is. Pont le💩om, hogy ki mit gondol. Nem tetszik, akkor ne nézzen, vagy hívja a divatrendőrséget, mit bánom én...
Én melltartó nélkül, domború bimbóval is simán kimegyek a kukáért. Kb 5 másodperc behúzni, ideje sincs a szomszédoknak megnézni téged...
A gond akkor van, mikor látják hogy kidugom a képem a házból és odajönnek, hogy "heeeelloooo! Jaj, már olyan régen beszélgettünk blablabla". Na akkor már kellemetlen, mikor frissen kelve, ordítóan büdös szájjal, osszeragadt szemmel, álló csöccsel hallgatom a szomszedom. Aki jól végig is mér. És nem érti a célzást, hogy "Hagyj. Engem. Most. Kettesben. A. Kukámmal."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!