A szomszédom tegnap éjszaka ásott a kertjében, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem zavar, vagy ilyesmi, de mi van, ha kincset keres vagy valamit el akar rejteni? Az is lehet, hogy fémkeresőt használ, valami fura porszívó szerű tárcsás cucc van neki hosszú nyélen, ami időnként csipog. Feljelentsem, vagy törődjek inkább a magam dolgával? Kötelességem bejelenteni, vagy szemet húnyhatok az ilyesmik felett? Lehet, hogy uránszurokércet, kőolajat, aranyat vagy régészeti leleteket keres, ami az állam tulajdona akkor is, ha az ő területén van?2021. aug. 10. 23:00
11/30 A kérdező kommentje:
Ha felnyomom, lehet, hogy még le is lövik, akkor meg rajtam szárad a lelke. Ha meg nem nyomom fel, akkor eltussoltam valami bűntényt.
2021. aug. 10. 23:23
12/30 anonim válasza:
Akinél hullát találtak az börtönben ül, ugyanígy szomszéd bejelentésre mentek ki, mert gyanúsnak találta a szomszéd. A rendőröknek is furcsa volt, egyszerűen bementek a házba, és ott volt a halott.
13/30 anonim válasza:
Megnézed, mit ásott el amikor nincs otthon
15/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy troll, de szerintem ezt biztosan nem pusztán trollkodásból csinálja, hogy engem bosszantson. Valami oka csak van.
2021. aug. 11. 00:23
18/30 anonim válasza:
Szerintem biztos nem olyan hulye,h emberi hullat asson el a sajat kertjebe!!! Nyugodj meg,azt messzi erdobe stb asna el.
Ha meg barmi mast as el,az nem bun.
Szeri tem ne foglalkozz vele. Takard le a keritesed maddal es azt mondhatod,h nem lattad.
19/30 anonim válasza:
Bármi miatt tehette, pl.: kisállatot temetett, értéket, hulladékot, stb.
Hanem agresszív, veled, nincs büdi utána, és esetleg nem műbeli ezt folytatólagosan, akkor szerintem ne foglalkozz (még) vele.
20/30 anonim válasza:
Lehet, hogy a lánya barátját ásta el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!