Miért nem megy az albérlet kivétel? Debrecenben nézek lakást és egyszerűen nem tudok kivenni lakást több mint 1 hónapja már. Ha van is akkor épp kivették. 80 90km távolságra vagyok. Ami meg 50kmre van tőlünk ott meg drágák az albik.
Figyelt kérdés
Itt meg nem kapok munkát max 2 műszakos szalag mellé de lehet még ott se. Itt most szüntettek meg egy gyárat is pl mert nem fizették a munkásokat.ahol lakok sehova nem vesznek fel itt pontosan. Mit csináljak? Már idegbajt kapok.2021. aug. 10. 20:44
1/4 anonim válasza:
Eskü, az autós oktatómnak ott van egy lakása, amit elmondása alapján egy nő bérel tőle. Azt mondt hogy azon gonfolkozik hogy ki kéne már rakni, mert sok vele a probléma🤷♂️
2/4 anonim válasza:
Gondolom azert nem megy, mert nincs nagy kereted ra, az olcso albikra pedig tuljelentkezes van, nyilvan. Mert egyebkent most raneztem, csak az ingatlan.com-on 47 oldalnyi! kiado lakas van Debrecenben.
De ezt te is pontosan tudod kerdezo szerintem.
Keress akkor szobat, sot, azt is lehet, bar nyilvan kenyelmetlen, hogy egy szobat ketten bereltek ki.
Esetleg probaltal olyan allast nezni, ami szallast is ad? Nem muszaj pont Debrecenben, lehet, hogy az orszag masik vegen talalsz, de ahogy lejon, most sincs nagyon munkad, tehat tul sok vesztenivalod nem lehet.
3/4 anonim válasza:
Debrecenben két dolog biztos: munkát is, albérletet is találsz dögivel!
4/4 anonim válasza:
Alja munkából van bőven az biztos, de normálisabb melót már jóval nehezebb találni Debrecenben. Albérletből meg azért van olyan sok fenn, mert akinek van pénze az lakásba fekteti ez pedig túlkínálathoz vezetett, de a nyakas debreceni cívis polgár nem adja ám olcsóbban a kecót inkább hirdeti évekig. A piaci áron lévő albérletek viszont egyből elkelnek, így tényleg nehéz rendes áron találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!