Hogyan keressek lakótársat?
Meghirdettem négy albérletes csoportban, képekkel és részletes leírással, hogy lakótársat keresek magam mellé. Annyit szabtam meg, hogy fiatal egyetemista lány lakótársat szeretnék (mivel én is az vagyok). A lakással semmi gond nincsen, szerintem ár-érték arányban nagyon jó, jó helyen van, teljesen bútorozott és felszerelt stb. Maximum a képek talán nem a legjobbak, de én is így találtam rá, a lényeg látszik. Én is normálisnak gondolnám magam, ha valaki megnézi a profilom nem fog találni semmi ijesztőt, furcsát vagy kellemetlent stb.
Ennek ellenére nem nagyon érdeklődnek. Eddig összesen ketten kerestek fel, de ők se fiatalok, se lányok nem voltak és az egyetemistát is megkockáztatnám… Szóval eddig nem túl sikeres ez a projekt. Nem tudom hova kellene még kitennem, hogyan kellene meghirdetnem vagy úgy egyáltalán mi lehet a gond. A barátaim, ismerőseim körében nincsen senki, akivel összeköltözhetnék.
1# Hát most az egyetemre pont nem jár senki, szóval ott úgysem látná senki. Egyetemi csoportokba sem tettem még ki, mert úgy voltam vele, hogy aki albérletet keres az elsősorban úgyis az albérletes csoportokat látogatja.
2# Igen, ez biztos, hogy akkor még lesz egy nagy roham. Annyi, hogy mondjuk nem feltétlenül elsősökkel szeretnék lakni, mert már én is 23 vagyok, végzős. Korábban a kollégiumban már laktam gólyákkal és ott is azért voltak különbségek. Persze, nem ez az elsődleges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!