Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nyögdécselő szomszédok?

Nyögdécselő szomszédok?

Figyelt kérdés
Nem viccelek. A felső szomszédban a lány folyton nyög. Nem bírok aludni! Az éjszaka közepén már nem fogok felmenni, füldugóm nincs, iszonyatosan idegesítő! Kikapcsolom a tv-t próbálok aludni, de így lehetetlen! Mit lehet csinálni???
2021. aug. 5. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél füldugót...10000IQ
2021. aug. 5. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Masztizz rá
2021. aug. 5. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem tart az olyan sokáig. De ha mégis, akkor ha szakítanak megadhatnád a pasija számát 😀.
2021. aug. 5. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Postaládában hagyj üzenetet
2021. aug. 5. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Erre olvastam egy nagyon frappáns választ itt gyakorin. Figyeld ki, mikor van csak a csaj otthon és mikor nincs a pasi, írsz egy levelet, hogy nagyon hangosan csinálták ebben az időpontban (mindketten, hogy ne tudja masztira fogni a csaj), légyszi halkabban legközelebb. Lesz ott veszekedés, hogy nemulass :D És kitudja, lehet szét is mennének. Szemet-szemért taktika, de ha nem képesek társasházban viselkedni, akkor a kemény úton kell megtanítani nekik.
2021. aug. 5. 23:51
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Semmit. Mindenki azt csinal a saját lakásában, amit akar.
2021. aug. 6. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

jó kis magyar mentalitás, látszik az 5-ös válaszom földig pontozásáról, mindenki azt csinál amit akar otthon, még ha zavarja a szomszédokat akkor is...

Vannak emberek, akik falra másznak minden kis zörejtől és sajnos panelba kényszerültek anyagi okokból. Mint pl én is. Akkor mi most akasszuk fel magunkat? Mert hogy nem fogom elviselni a szomszéd nemi életét a saját lakásomban, az is biztos.

Svájcban vagy Japánban egyből ugranak a hangoskodásra a rendőrök (már ha van olyan retard, aki hangosan él). Mindenkinek joga van a saját lakásában a nyugalomra. Ami elkerülhető, hogy hangos legyen, azt kerüljük el. Tehát csöndben szexeljen az ember ebben az esetben. Társasházban viselkedjünk már ember módjára és ne ösztönlényként. Gondoljunk egy picit másokra is. Tudom ez itthon nem divat de próbáljuk már meg.

2021. aug. 6. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Levél a ládában:

"Vasárnap én is csatlakoznék, ha ez nem problémás nektek!

Üdv.: Bubu"

2021. aug. 7. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk napközben kell hasonlót hallgatni. A szomszéd a teraszán nyög és behallatszik a lakásba, már egész tavasz óta mióta itt lakunk ezt hallgatjuk.

Mi elköltözünk (szerencsére csak albérlet).

A postaládás ötlet jó, de szerintem nem fognak változtatni rajta.

Ha van közös képviselő jelezd neki vagy a faliújságra plakátold ki, hogy az XY házban lévő nyögősök abbahagyhatnák, ez elég lealázó, hátha...

2021. aug. 7. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:

9-es!

A közös képviselők jó, ha azt megcsinálják, ami a szerződésükben szerepel.

A legtöbb szrik a társasházakra, amikből él.

Amúgy nem is dolga a megrendszabályozás.

2021. aug. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!