Jó szomszédi iszony?
Én nem engedném hogy játsszon a gyerekeimmel az biztos és teljesen mindegy hogy milyen aranyos amúgy a kislány.Sipítozzon az anyja ahogy akar😙
Jobban sipítana ha egésznap a gyerekkel kellene foglalkoznia ami nem mellesleg az övé és az ő kötelessége szórakoztatni és nem a tiétek,ennyi.
Lehet ha egy ideig nem mehetne a kislány akkor kicsit kedvesebbek lennének mert rájönnének hogy nincs kire sózni XD
Nem normálisak ezek a leírásod alapján
3-as Nagyon kell ám a második oda XD
Még rosszabb lesz mikor a baba is ott lesz már és még többet fog sipítozni.
Nem lennék a kislány helyében ha tényleg ennyire nem törődnek vele.
Majd a kicsire fordítanak szinte minden figyelmet és ő méginkább háttérbe szorul.
Ilyennek sikerül másodjára is teherbeesni míg aki normális annak sok esetben nem sikerül vagy nagyon-nagyon nehezen.Ez az élet nagy igazságossága
Ne engedd játszani a gyerekediddel
Hát ez bizony tényleg egy jó szomszédi iszony :D
Viccet félre téve, én sem engedném át többet magamhoz a kislányt.
Azért az durva, hogy egy védtőnőről beszélünk. Hogy mutat ígyvpéldát, ha a saját gyermeke nevelése sem megy neki? Vagy direkt kihasználja a pozícióját?
Én körbe érdeklődném, hogy az anyukák milyen véleménnyel vannak róla, és utána elgondolkodnék azon, hogy bevonjam a családsegítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!