Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fura csöpögő hang a fürdőben,...

Fura csöpögő hang a fürdőben, de sehol sincs víz, nem jött fel a szomszéd sem, hogy elázott, lehet azért hallom ezt, mert fürdik?

Figyelt kérdés

Most hallottam, amíg a wcn voltam.

A kezdetekben csak ritmusos kopácsolós csöpögés, aztán csöp-csöp... Csöpp... Csorr csöpp.. csöpp-csöpp - csordogálás.

Áttapogattam az összes csövet, szárazok, bevilágítottam a wc mögé, ahol a vízóra és csövek vannak, sehol sincs víz, a vízórán a számok állnak mint katiban a gyerek.

Akkor ez csak a szomszédtól jön, aki lehet, hogy éppen zuhanyzik?

Lehetséges, hogy ilyen módon áthallatszódjon az, ha folyik vagy folyott nála a víz?

Mem merek becsöngetni hozzájuk megkérdezni, hogy mikor fürödtek utoljára, főleg így éjfélkor, ezért gondoltam, itt kérdezem meh, hátha megnyugtattok.

Előre is köszönöm a választ!

2021. júl. 30. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Menj ki egy fél óra múlva, ha nem hallod, akkor a szomszéd volt.

Egyébként simán lehet, ha a szomszéd kádazik, utána szoktam hallani a lefolyó surrogását a falból én is.

2021. júl. 31. 00:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Még mindig hallom, bevilágítottam oda ahonnan hallom, tehát a vízóránál a csövekhez le éd fel bevilágítottam, még be is nyúltam oda, de nem érzek és nem látok vizet csöpögni, szivárogni, ömleni.
2021. júl. 31. 00:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pára lecsapódásban gondolkodnék a helyedben vagy a csap szifonja körül néznék alaposabban körbe. A szervizaknákban kevés az esély ugyan erre, de a nagy meleg melléktermékeként mégis csak van realitása annak, hogy a kintről melegített beton vagy fém fedél, szigetelés, kontra beltéri hőmérséklet különbség hatására megjelenhet a falon pára lecsapódás, amely arra csöpög, folyik, amerre utat talál magának.
2021. júl. 31. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!