"a hajléktalanok elleni jogszabály miatt rendezettebb a városkép"
Aha... A jogszabálynak köszönhetően ideig óráig nem voltak az aluljárókban, és az lett az eredménye, hogy külső kerületekben telepedtek meg olyan helyeken ahol előtte soha nem láttál csöveseket meg drogos szakadt alakokat.
Mostanra egy részük vissza szivárgott másik részük ott maradt így tele van velük a város ugyanúgy.
Király utca elején igazi undorító legalja férgek vannak évek óta. folyamatosan ott lebzselnek 5-10 fős hordába verődve. Undorító.
Mondanám, hogy kilépek a lakásból már csövesbe botlok, de mostanában már a lépcsőházakba is bejárnak.
Szeretem alapvetően Budapestet, de ilyen téren nem változott semmi.
2021. júl. 14. 18:04
12/16 A kérdező kommentje:
Belvárosra gondolok igen
2021. júl. 14. 19:05
13/16 moozygoo válasza:
Hát ez környék függő, bár fekete házakat még nem láttam.
Számomra a legviccesebb az, ahogy utcánként tud változni.
Egyik részen kutya/macskaszar, csöves hugyozik két parkoló kocsi közt,szemét a járda szélén, kicsit lejjebb meg tisztaság, szép nők és napsutés.
2021. júl. 15. 20:00
14/16 anonim válasza:
Kiéleződtek a különbségek: még jobban szegregálódnak a szupergazdagok fent a hegyen és utálnak lemenni Pestre a pór nép közé. A pesti oldalon meg egyre több a vidékről felköltöző szerencsét próbáló, aki nem sejti, hogy csak a nyomorformát váltotta fel. Félelmetes látni ezt a szélsőséges kettősséget, áldom az eszem, hogy elköltöztem BP-ről, vissza Szegedre.
2021. júl. 17. 19:47
15/16 anonim válasza:
Budapest egy undorító város. Még a forgalmas turista helyek is dzsuvásak. Vörösmarty tér környéke tiszta kosz, minden négyzetcentire jut egy elköpött rágógumi. Minden nagyobb tér tele van csövesekkel és kéregetőkkel. Az aluljárókban olyan bűz van, hogy az ember elhányja magát. A fekete épületek se sokat javultak. Parlament környékén meg ötödik kerületben van kis javulás ilyen téren, de amint bemegy egy mellékutcába az ember, simán talál 56os golyónyomokat a falakon. Orbán propagandája ellenére rengeteg a migráns. Afrikai, muszlim, kínai meg persze Romák tömkelege. 10 évvel ezelőtt, meg tudtam számolni egy kezemen hány feketét láttam Magyarországon. Ma naponta látok kb. Ennyit arról, hogy megvédjük európát. Közbiztonság se sokkal jobb, mai napig lehet itt a piros hol a pirosozó bűnözőket találni olyan helyeken, mint a Gellért hegy. Sose hiszek a szememnek, amikor ilyeneket látok. Most karácsony óta elég sok felújítás történik, ami egész jó. Lánchídra pl nagyon kíváncsi leszek.
2021. júl. 26. 19:38
16/16 anonim válasza:
15 vagyok megint. Blahát is végre újítják fel. Remélem karácsony nem fogja hagyni, hogy fényes nappal a tér közepén ott fossanak a csövesek. De Kelenföldön is ugyanúgy intézik a hajléktalanok a dolgukat a bokrok között. Gusztustalan. Legundorítóbb amit valaha láttam Budapesten, az 2 éve nyáron volt. Deákon jöttem fel az aluljáróból a templom mellett, és a lépcsőn a falon konkrétan oda volt ragadva egy kupac fos, ami látszott, hogy mielőtt odaszáradt, folyt lefele a földig, szóval ott volt egy kisebb második kupac. Ott volt egy hétig, mire el lett takarítva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!