Miért csapatják a padon a zenét a fiatalok ilyenkor éjjel, tekintet nélkül azokra, akik aludnának?
35 fok van a lakásban, nincs légkondi, ablakot nyilván nem csukjuk éjjel.
Ez a csapat este 7 óta itt van és azóta telefonon nyomják a zenét. Őszintén: tavaly is ez volt, elég gyakran. A lakóközösség tudja ezt, mert már volt napirendi pont a hangoskodó fiatalok. De ha nem ebben a lépcsőházban laknak, akkor sokat nem ér, ha szóba kerül. :(
Köszi a válaszokat!
Egyébként nem, nem buliztam az utcán másokat idegesítve sosem, órákig legalábbis biztos. :D Nőként amúgy is illetlennek tartom.
De megértem a fiatalokat, egyszer élnek, csak hát vannak erre sokkal optimálisabb helyek is, mint mondtam, a 200 méterre levő tisztáson a kutyát se zavarnák.
A kérdésedre a válasz, mert bunkók és ezt tudják is, de feszegetik a határaikat, mert senki nem szól rájuk. Retorzió nélkül pedig nincs nevelés.
Én már sokszor hívtam rendőrt, köztereset a helyszínre pont amiatt, amiket írtál. (Nem kell nevet se megadnod, csak telefonálsz, és ha alkoholt fogyasztanak és ahol tilos, kötelesek kimenni, és akár büntetni is.) Nem túlzás sőt!
Sajnos a környéken úgy érzem, mindenki kussol és a másikra vár, hogy megoldja a problémát, elelntétben velem. Nekem spec. a lakótársaimból van elegem, hogy kussolnak és várják, más oldja meg az ő bajukat is (vagyis én), pedig milyen jó lenne,ha nem nekem kellene magyarázkodnom meg intézkednem, hogy az a 2 hülyegyerek takarodjon már el a társasházak ablaka alól vagy térről, éjjel 2-kor, mert mindenki aludni akar.
Mégis mi a francot képzelnek magukról? Senkit nem érdekel a szaros zenéjük, meg a csajozós sztorijuk sem, amit végig hallgat az összes lakó, miközben aludna. Rohadtul nem érdekel az életük. És persze még nekik áll feljebb, ha szólsz. Ha nagy benga férfiállat lennék, odamennék, és úgy elküldeném őket, hogy sose csinálnák újra ezt, egy életre megjegyeznék, mi a határ. Az ilyen kis hülyék tönkreteszik akár 100 ember nyugodt alvását is. Nevelés teljes hiánya....
Hívj rendőrt, legyen retorzió! Kénytelenek vagyunk ezt csinálni, mert az anyjuk nem tanította meg, hogy nem csak ők léteznek a világon. Éjszaka kuss van, ha zenét akar hallgatni, ne az utcán. Állítsák már le magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!