Hol keressek megbízható és megfizethető albérletet?
Sose laktam albérletbe, kissé amúgy paranoiás is vagyok. 😅
De sajnos nem tudok tovább együtt élni anyukámmal. Folyton vitatkozunk.
Viszont nekem a havi keresetem kb 180-200közt mozog jobb esetben. Egy szobás albérleteket néztem, de azok is jóval 100e felett van, pusz a rezsi, kaukcio. És még nem ettem, és ott a kutyám is. Na meg a kaukcio.
Azt se tudom, hogyan szedjek össze ennyi pénzt az elkezdéshez.
Jó lenne neked tuti megoldást javasolni, de sajnos ennyiből ez nem fog menni! :(
Szobát biztos, hogy nem kapsz kutyával, de azok is alaphangon 50-60 +rezsivel kezdődnek. Igaz, nem írtad, hogy hol, de ilyen esetben általában Bp-ről szól a történet.
Hova valósi vagy kérdező?
Mi egy dunántúli megyeszékhelyen élünk.
A párommal 2 éve lesz Augusztusban hogy találtunk egy albérletet. Bár sajnos itt is nagyon drágák mi 100 plusz rezsit fizetünk ami nyáron olyan 15 16 szokott lenni télen fizetünk olyan 125 körül.
Bútorozott, mikro, mosógép, hűtő tv, (azt már mi hoztuk), edényeket is hagytak itt nekünk.
Egyedül valóban rohadt nehéz fenntartani, kb mi is ennyit keresünk fejenként, plusz 2x12.500 szép kártya, de mi közös kasszán vagyunk.
Nem tudom hogy van - e párod, jó barátod, barátnőd, hol laksz és mennyit szánsz rá, mik a lehetőségid.
(ja, másfél szobás, 1 nappali 1 kisebb háló, viszonylag nagy erkély, hatodik emelet, lift van, központi helyen.
Ősztől tavaszig - ha nagy szerencséd van - esetleg találsz felügyeletért/rendben tartásért/kispénzért kiadó nyaralót. Már most elkezdenék hirdetést feladni ilyen feltételekkel Jófogáson, Facebookon.
Persze, ha paranoiás vagy - Ez egyébként nálad mit jelent? - akkor egy viszonylag lakatlan részen nem tudom hogy lennél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!