Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol keressek megbízható és...

Hol keressek megbízható és megfizethető albérletet?

Figyelt kérdés

Sose laktam albérletbe, kissé amúgy paranoiás is vagyok. 😅

De sajnos nem tudok tovább együtt élni anyukámmal. Folyton vitatkozunk.

Viszont nekem a havi keresetem kb 180-200közt mozog jobb esetben. Egy szobás albérleteket néztem, de azok is jóval 100e felett van, pusz a rezsi, kaukcio. És még nem ettem, és ott a kutyám is. Na meg a kaukcio.

Azt se tudom, hogyan szedjek össze ennyi pénzt az elkezdéshez.

2021. júl. 4. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%
Havi 180-200-ból, otthon lakva, illett volna már félretenni annyit, amennyi egy bérléshez kell.
2021. júl. 4. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
ennyibol szobat erdemes berelni…
2021. júl. 4. 17:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem volt tervbe az, hogy elköltözzek, így nem is sporoltam.

Tettem le pénzt anyumnak, sokszor én vásároltam be stbstb. És mivel nem gondoltam, hogy elköltözök egyhamar, így nem is foglalkoztatott, hogy nagy mennyiségű pénzt félretegyek. Van félretett pénzem, de nem annyi, hogy külön költöztek

2021. júl. 4. 17:44
 4/14 A kérdező kommentje:
*külön költözzek.
2021. júl. 4. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
szerintem nézz egy jobban fizető munka után, mert ennyiből egyedül nem tartasz fent egy albérletet, egy kutyát meg magadat.
2021. júl. 4. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Bérelj szobát
2021. júl. 4. 18:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szobát kell bérelni, az valamivel olcsóbb. Én főleg a facebookon kerestem albérletes csoportokban, itt sokan keresnek lakótársakat is és így be lehet társulni mások mellé.
2021. júl. 4. 20:23
 8/14 Metionin ***** válasza:
63%
Nem tudom hol laksz, de ez így sehogy sem jó. A kutya miatt nem fogsz tudni szobát bérelni, kevés a kisállatbarát lakás és az is általában teljes lakás, bútor nélkül. Ekkora fizuból szobát tudnál bérelni csak. Szerintem keress új, jobban fizető munkahelyet, ha már úgyis költözni kell, akkor költözz olyan helyre, ahol van. A kutyát egyelőre hagyd anyukádnál (ha vállalja) és bérelj szobát, rakj félre. Később ha már megteheted akkor keress kutyabarát lakást és költözz oda a kutyussal.
2021. júl. 4. 20:34
 9/14 A kérdező kommentje:
A kutya mindenféle képpen velem jön, anyum nem vigyázna rá. Tudom, hogy ez rontja a dolgokat, de sajnos nem tudom kire hagyni.
2021. júl. 4. 20:37
 10/14 anonim ***** válasza:
96%
Kezdj el spórolni, ha ügyes vagy őszre meglehetős az indulásravaló. Viszont kutyával nehéz helyet találni, legyen akármennyire is jólnevelt.
2021. júl. 5. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!