Sportoló vagy versenyszenvedély beteg? Kezdjek gyanakodni?
Egy éve kb új szomszédaim vannak, egy edző anyuka edző apuka személyében a sportmúltjukkal, a gyermekeik magántanulók valamilyen amerikai iskolában (a nevét elfelejtettem), az apuka kettős állampolgár, és sportesemény szervezéssel, lebonyolítással foglalkozó cégük van.
Semmiféle állami támogatást, se családi pótlékot nem vesznek igénybe, és a gyerekek bár itt élnek magyarországon két idegen nyelven is beszélnek és nincsenek a magyar oktatási rendszerbe regisztrálva.
Hivatásos versenyző mindkettő az egyik európa bajnok a másik junior országos bajnok, ahogy az anyja mondta, viszont a címükre gyakran érkeznek "scientológiai egyház" küldemények, azoknál mega szenvedélybetegekkel szoktak foglalkozni.
Sok számomra érdekes "dolgot" mesél néha a szomszédom, ami számomra totál másik "univerzum."
Ti mit gondolnátok?
Hallod, komolyan elnézést, hogy gondolkodni és kérdezni mertem.
Az egyik luxus, a másik meg tilos.
1. Itt elvesztettem a fonalat: "a címükre gyakran érkeznek "scientológiai egyház" küldemények, azoknál mega szenvedélybetegekkel szoktak foglalkozni."
2. Akkor most járnak iskolába vagy sem?
3. Az 5.,6., 13-14. válaszod kapcsán elgondolkodhatnál a stílusodon.
Nem járnak iskolába, csak vizsgázni max.
Legtöbbször edzésre járnak.
A stílusom reakció, bizonyos hozzáállásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!