Mi a teendő "illegális" lakásfoglaló ellen? (bővebben lent)
A rendőrség meg fogja oldani 5 perc alatt :)
Hívd bátran őket.
Írtam korábban h ha illegális foglaló akkor a rendőr nem tehet semmit.
Betöréshez kell kihívni!
15!
"Írtam korábban h ha illegális foglaló akkor a rendőr nem tehet semmit.
Betöréshez kell kihívni!"
Kun:
Magánlaksértés szabálysértés a becsületes neve. Rendőr kimehet, intézkedhet, ha úgy van, elzárással is súlytható a jogsértés.
+Magánindítvány, de ezt majd elmondják a yardok.
17: a jog betűje szerint igen - amit én írtam az meg kőkemény "élettapasztalat".
Kiszagolja valami jogvédő gittegylet, hogy a csúnya rendőrök csak úgy elvitték a lakásfoglalót - és médiahajcihőbe kezdve évekig fogják húzni az ügyet.
A rendőr bírósági határozat nélkül nem lakoltathat ki senkit! Elválik a tulajdon és a birtokjog. Sajnos az illegális lakásfoglaló "birtokolja" az adott házat - és ebben az esetben neki is vannak jogai. SAJNOS. :(((
Nem olyan egyszerű, mint amilyennek kinéz. Abban valóban igaza van, hogy az illegális lakásfoglalókkal nemigen lehet hivatalosan mit kezdeni.
Az én ingatlanomba be is jelentkeztek, lakcímkártyájuk is volt. Nem kellett a hozzájárulásuk. Ellenben amikor én kijelentettem őket, nekem bizonyítanom kellett, hogy ki vagyok, vinnem kellett a tulajdoni lapot. Tettem is rendőrségi feljelentést utána és lezárták annyival, hogy TÉVEDÉS TÖRTÉNT, elnézték a címet.
Röhögtem is az okmányirodában, hogy akkor ezek szerint én is bejelentkezhetek akárhova, ha a tulajdonos beleegyezése nem kell.
Szóval valóban érdemesebb betörést jelenteni, az nem húzódik el annyi ideig és utána zárcsere, riasztó, kamera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!