szomszédságomban él egy család és a családfő eladta a fejük felől a házat és az új tulaj nem tud velük mit kezdeni és ez azt jelenti hogy az én házamat is elfoglalhatják én viszont egyedül élek hogyan segíthetnék az új tulajnak eltüntetni őket nyilván ez csak a csináld magad módszerrel működik
nem ez a lényeg tudom sok a cigányokkal kapcsolatos kérdés de a megoldásra szeretnék koncentrálni
2013. okt. 28. 22:49
3/11 anonim válasza:
Én is "rasszista" gondolkodású vagyok, hogy rejtett erőforrásokra gyanakszom. Hatóság sajnos nem tud meg nem is akar ilyenekkel mit kezdeni, ezért amint írtad, a csináld magad módszerek kellenek. Szólj pár izmosabb ismerősödnek... vagy a Magyar Gárdának, vagy Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületnek! Lehet szeretni meg nem szeretni őket, de most nem ez a kérdés...
2013. okt. 28. 22:51
4/11 A kérdező kommentje:
ha jól tudom ők ezzel GYAKORLATILAG nem foglalkoznak
2013. okt. 28. 22:55
5/11 anonim válasza:
Miért nem lehet őket kirakni? Hívd ki a rendőrséget, aztán kirakják őket. Vagy ha nem akkor en is beköltözhetek csak úgy bárkihez és nem rakhatnak ki, vagy hogy van ez?
2013. okt. 28. 23:04
6/11 anonim válasza:
Vagy a más lakásában élni illegálisan csak a rétin..ggerek kiváltsága?
2013. okt. 28. 23:08
7/11 A kérdező kommentje:
az illegálist elfelejtettem idézőjelbe rakni
de ez nyilván azt jelenti hogy hivatalosan ne várj segítséget
2013. okt. 28. 23:22
8/11 anonim válasza:
Fogadd be őket. Így nem ölnek meg pl... Ha kitették őket, biztosan elfoglalják a te házadat is, naná ! De ha kedvesen invitálod őket talán nem vernek agyon :/
2013. okt. 28. 23:24
9/11 Salx Narval válasza:
A tulajdonos tegyen feljelentést a rendőrségen, nekik kötelességük eljárni a tulajdonjog védelméért. Ehhez semmi másra nincs szüksége, mint egy hivatalos adásvételi szerződésre mellyel igazolni tudja, hogy övé a lakás.
2013. okt. 29. 02:50
10/11 anonim válasza:
Vagyis nincs papírjuk, hogy ott lakhatnak. Amit tehet a szomszéd. Őrző védő társaságot felfogad, velük írnak egy bérleti szerződést, hogy kiveszik a lakást 1 hónapra.
Így odamegy 8 markos legény és kirakja őket. Rendőrség az Őrző-védő szolgálatnak ad igaza, mert aláírt szerződésük van. Így kirakhatja őket, mert már írásos szerződésük van. Így szokták az elmaradt albérleteseket is kirakni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!