Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszéd balhézik velünk. Jó...

Szomszéd balhézik velünk. Jó taktika ha levegönek nézem?

Figyelt kérdés

Ordítattja a zenét, ök is ordítanak, a házuk elött 20 autó parkol ha jön a rokonság, senkire nincsenek tekintettel. Egyszer udvariasan szóltam, hogy éjfél után halkítsanak a zenén, erre azt mondta verekedjünk meg és majd annak lesz igaza! Nagyon nem vagyok ez a típus! Soha nem verekedtem, eszembe se jutott hogy egy gazdagabb környéken verekedéssel kéne eldönteni, hogy betartja e valaki a szabályokat! Rendört nem hívunk rá, mert ki tudja mit tesz akkor?

Azóta nem nézek rá, mintha levegö lenne a fickó meg a családja! Jó taktika ez? Legalább nem szólnak hozzánk.

2021. jún. 12. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
98%

3 dolgot tehetsz:

1.Rájuk hagyod ebben az esetben elképzelhető,hogy egyre jobban elszemtelenednek.

2.Elköltözöl onnan.

3.Összefogtok a többi szomszéddal akiket szintén zavar és próbáltok valamit tenni.Persze kizárólag törvényes eszközökkel.Ezek az erőből értenek ha látják,hogy nem alamuszikkal van dolguk behúzzák fülüket-farkukat.

2021. jún. 12. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Erről szól a terrorban élő magyarok... videó

[link]

2021. jún. 13. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es, pont ez jutott eszembe nekem is. Mi Hazánk, Betyársereg, MÖM segíthet, én másban már nem látok megoldást.
2021. jún. 13. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mind1, hogy mikor hallgatják. Nincs már ilyen, hogy este 10! Beszélj egy ügyvéddel, de közben készíts videókat. Ügyvéd majd küld levelet a jegyzőnek és elindul a folyamat. Nálam ez a folyamat 4 hónapig tartott.
2021. jún. 14. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is két éve ez ment egész nyáron. Nappal a jobb oldali építkezett, éjjel meg a szemben C mulatott, de annyira, hogy remegtek a falak. A második szomszédunkban élő hiperaktív mama intézett valamit - állítólag többször átment és szólt nekik, rendőrt hívott, plusz náluk körbe volt kamerázva a ház és rálátott a mulatós szomszédra. Végül hosszú hónapok után abbahagyták.
2021. jún. 15. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Veled van a baj. Beilleszkedési problémmáid vannak.
2021. jún. 16. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!