Kerül valaki diliházba a szomszédjától? Vagy minimum elköltözik?
Egy erősen alkoholista pasas a szomszédom vidéken, valamiért úgy gondolja, én leszek az életre szóló barátja, aki mindenben segít neki.
Mostanra kb 5x küldtem el már magamból kikelve, rikácsolva melegebb éghajlatra, de mivel általában totál részeg, erre sosem emlékszik.
Autóval járok dolgozni, már megoldottam, hogy eltüntetem az autót, hogy ne lássa mikor vagyok itthon, de így is figyeli ha jövök.
De ha nem vagyok itthon, akkor is itt rikácsol az ablak előtt.
Ilyet, hogy megfenyegetni bármilyen jogi retorzióval...haha.
Szerintem arra se emlékezne, ha valaki laposra verte előző este.
A hibát ott követtem el, hogy szóba álltam vele, de már a beköltözés napján is ott sündörgött körülöttünk, segített, már akkor elkunyerálta a fele elektronikai berendezéseimet.
2 házzal odébb volt egy állítólag jó barátja, aki évekkel ezelőtt meghalt. Gondolom most ezt keresi mindenkiben.
Már ott vagyok, hogy nem megyek ki, de ez akkor is itt kiabál olyankor óránként, azt hiszi, nem vagyok itthon.
"már akkor elkunyerálta a fele elektronikai berendezéseimet."
Csak akarta vagy el is kunyerálta? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!