A lakásturistáknak mi a poén abban, amit csinálnak?
Mi nekik a szórakoztató abban, hogy idegenek házát nézegetik akár órákig is? Itt ragadnak beszélgetni, közbe rohangál, rongál a kölykük.
Sokan még ki is nyögik hogy nem is akarnak házat venni amúgy..
Ez miért jó program nekik? Ha csak öregek csinálnák akiknek nincs kihez szólni akkor érteném, de többnyire a huszon- harminc évesek ilyenek.
Esetleg ez valami új hóbort, mert nem tudnak állatkertbe meg hasonló helyekre menni? (ha esetleg nincs védettségijük)
Ez nekem is fura. Én szeretem azokat a videókat, ahol elhagyatott házakat néznek érdekes elképzelni, hogy milyen lehetett,amikor éltek benne, de olyat, hogy egy lakást megnéznek, ahol élnek, az nekem fura, sőt, inkább rosszra gondolok de tudom, hogy nem rossz szándékkal teszik, csak hobbiból.
Inkább akkor lenne oké, a valaki azt mondaná, hogy itt lakott régen és szeretne nosztalgiázni. Polgár Judit nővére, a középső gyerek (ha megölnek se jut az eszembe a neve) tette ezt egy Polgár lányok videóban becsöngetett ahhoz aki ott lakik, hogy itt lakott kiskorában és szeretne körbenézni, aztán a nézőknek mesélte, hogy hogy éltek ott, hol mit csináltak, etc.
"Elég sokszor feltetted már a kérdést."
Most ez az új hóbort, én is sok lakásturistát fogtam ki, nem tudom őket hovatenni. Jönnek hétvégén, gyerekekkel, anyóssal. A gyerekek rohangálnak meg játszanak, az anyós általában értelmetlen dolgokról beszélget, a házaspárnak meg van 6 millió kérdése 2 órán keresztül, de egyik sem veszi meg a házat. Volt egy család aki mondta hogy nem veszi meg a házat, de maradnának még egy órát, mert akkor jön értük kocsival a rokonjuk. Vérig sértődtek mikor kitessékeltem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!