Hogy akadályozam meg, hogy a szomszédom pulykát tartson?
Figyelt kérdés
Rettentően zavaró, hogy napközben hangosan kárognak, (nemtudom mi a megfelelő szó rá) főleg nyáron, mikor nyitva van az ablak. Három váltásban dolgozom és mikor éjszakás vagyok, nappal nem tudok pihenni az átkozott madarak miatt. 8-10 van, és gyakran egész a kerités tövében rikoltoznak, mintha szándékosan bosszantani akarnának. Már sokat veszekedtem miatta a szomszéddal, de nem tesz ellene semmit, csak pofázik, hogyha nem tetszik akkor költözzek el.2021. jún. 8. 21:00
11/20 anonim válasza:
Szerintem olvass utána a jogszabályoknak hogy lakott területen belül tarthat-e pulykát, vagy mennyit. Valami szabályozás van rá.
12/20 anonim válasza:
Gondolom belterület, így akkor a település jegyzőjének panaszkodj! Ő rendelkezik hatáskörrel.
Írásban, névvel, elérhetőséggel, mindennel. Megtilthatja, és valószínűleg meg is fogja. Ha több szomszéd is sérelmezi, akkor adjátok be közösen! Az biztosan hatásos lesz.
13/20 anonim válasza:
A jegyző nem tilthatja meg az állattartást!
14/20 anonim válasza:
Mit tennel gyerekekkel, akik nappal adnak ki hangokat?
15/20 anonim válasza:
Úgy, hogy elköltözöl. Ha az adott helységben meg van engedve a lábasjószág tartása, akkor ha megfeszülsz is, el kell tűrnöd.
16/20 anonim válasza:
Hangszigetelés, légkondi, törekvés a másik ember álláspontjának elfogadására. Semmi olyat nem tesz, ami tilos, - tegyél te magadért!
17/20 anonim válasza:
Bocsáss meg, de ebben a történetben szerintem nem neked van igazad, és nem a szomszédod a "f@sz". Itt te vagy az idióta szomszéd.
Miért vagy ennyire türelmetlen, intoleráns?
Szomorú hogy ennyire eltávolodtak az emberek a kertészkedéstől és az állattartástól, ma már mindenki úr, vagy annak hiszi magát.
18/20 anonim válasza:
13: új jogszabály azt hiszem. Nem tudom hova került be, milyen módosítás által, de megtilthatja. Sertéssel kapcsolatban hallottam ezt... hogy most másra is vonatkozik-e, azt nem tudom.
19/20 anonim válasza:
Nem bírsz faluban élni?
ideje városba menni...hiszis picsa
20/20 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, a pulyka nem is olyan szörnyű, Képzeld el mi lenne ha birkákat tartana, még a szobában is hallgathatnád egész nap,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!