Fővárosban még mindig sok a zombi drogos? Ha igen, merre szoktatok gyakran látni?
Mikor 51-es villamossal kellett utaznom (borzalmas volt) voltak egy páran, leginkább a megállókban feküdtek, ültek. Ritkán az 1-es villamos vonalán is láttam párat, ugyanígy a 4-6 vonalán is megállókban és a villamoson.
Külvárosi lakótelepen lakom, itt inkább részegek fordulnak elő nálunk. (3.ker, békási lakótelep)
8, Ennek semmi köze nincs a filozófiához :D
De képzeld engem már többször újra élesztettek. Voltam a klinikai halál állapotában.
Tudnák akár filozofálni is :)
Vannak akik a haláltól félnek - meg vagyunk mi akik az élettől. Mi igenis be fogunk drogozni. Be fogjuk lőni magunkat, és bele 💩-unk az egész mindenbe.
Valóban undorító amit művelünk. Na és? Nekünk itt már nincs nagyon veszteni valónk..
De elmondom egyre többen leszünk, mert nagyon sokan most tök fiatalon kezdik - míg ez régen nem egészen így volt. Viszont ahogy kifejtettem a miértjét - ezért a társadalmi rendszer a hibás. Na de nem baj mert megint bejött egy újabb olcsó ható. Megyek is pénzt újítani, azt jól kiütöm magam :D
Viszont most nem BP-en csövezek szóval ne aggódjatok - velem ma nem találkoztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!