Mennyire tudnék elhelyezkedni Szegeden és milyen ott élni?
Sziasztok!
Meghívott barátnőm albérletbe Szegedre és szeretnék menni. Szeptember fele mennénk.
Érdekelne, hogy mennyire tudnék elhelyezkedni manapság és milyen ott élni? Láttam pár hasonló kérdést/választ, hogy nem sok a munka, de ezek tavalyi vagy régebbiek kérdések voltak és gondoltam hátha változott azóta valami. Grafikus a szakmám, de számomra nem lényeg, hogy ebbe helyezkedjek el, nyitott vagyok több állásra is.
Illetve mennyire vészes a tömegközlekedés? Van jogsim, de nem biztos, hogy fogok bárhova is menni autóval. Nem nagy városból származok és félek a nyüzsgő utakon vezetni. 😂
Vannak veszélyes helyek amiket kerülni kellene vagy ahol nem kéne nézni albérletet esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokat!💞
20/L

Nagyon szépen köszönöm választ. 😊
Egyre jobban várom hogy odaköltözzünk csak a munkatalálástól félek kicsit. Eladói munkára is gondoltam jelentkezni fogok de szakma nélkül félek nem fognak felvenni. Szakmát se tudok ott helyben még tanulni mivel nem lesz sok megtakarításom mikor megyünk.
Viszont örülök, hogy nem rossz hely.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!