Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire tudnék elhelyezkedni...

Mennyire tudnék elhelyezkedni Szegeden és milyen ott élni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meghívott barátnőm albérletbe Szegedre és szeretnék menni. Szeptember fele mennénk.

Érdekelne, hogy mennyire tudnék elhelyezkedni manapság és milyen ott élni? Láttam pár hasonló kérdést/választ, hogy nem sok a munka, de ezek tavalyi vagy régebbiek kérdések voltak és gondoltam hátha változott azóta valami. Grafikus a szakmám, de számomra nem lényeg, hogy ebbe helyezkedjek el, nyitott vagyok több állásra is.

Illetve mennyire vészes a tömegközlekedés? Van jogsim, de nem biztos, hogy fogok bárhova is menni autóval. Nem nagy városból származok és félek a nyüzsgő utakon vezetni. 😂

Vannak veszélyes helyek amiket kerülni kellene vagy ahol nem kéne nézni albérletet esetleg?

Előre is köszönöm a válaszokat!💞

20/L

2021. máj. 26. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Elhető varos, en kisebb varosbol szarmazom es szerintem sokkal jobb a kozlekedes.( annak ellenere h sokan szidjak). Bicajjal is el lehet lenni siman. Programok is szoktak lenni. Nezd akik pl eladok stb azt fogjak mkndani van munka, mert ezekben tenyleg van, ugyhogy az aki akar talal valaszokat meg fogod kapni emiatt. Az IT szektor is jo. A grafikust nem tudom, egy egy ceg lehet hogy van. Itt az egyetem is de ugye a kozalkalmazotti ber, es a sokszor csak par honapra max evre szolo szerzodesek nem tul kecsegtetoek. Nekem az a bajom h szivesen laknek itt, de nehez munkahelyet valtani mert ceg keves van az en szakmamban.
2021. máj. 26. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm választ. 😊

Egyre jobban várom hogy odaköltözzünk csak a munkatalálástól félek kicsit. Eladói munkára is gondoltam jelentkezni fogok de szakma nélkül félek nem fognak felvenni. Szakmát se tudok ott helyben még tanulni mivel nem lesz sok megtakarításom mikor megyünk.

Viszont örülök, hogy nem rossz hely.

2021. máj. 26. 16:33
 3/4 anonim válasza:
50%
Én nem szeretem Szegedet.
2021. máj. 31. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Oda jártam egyetemre. Imádtam a várost. Igaz, jó ideje nem voltam ott, maximum karácsonyi vásárkor szoktam utóbbi időkben menni, de nekem mindig nagyon hangulatos maradt. Az tetszik benne, hogy nagyváros, modern, de egyben hagyomány tisztelő, az épületek ennek a tanúi. Pl remek helywk a Tiszapart, vagy Újszegeden a Liget, Vértó, TIK és környéke mint Nyugi kávézó, Pivo mellette. Régen mi jártunk a Boci tejivóba is. Vagy az Aradi téri büféhez, amit budi büfének neveztünk. Dóm tér is mesés, Dugonics tér főleg nyáron, amikor koncertek vannak a Millenium kávézó előtt kint. Széchenyi teret is imádtam, Belvárosi híd is jó panorámát kínál a Tiszára és a városra. Újszegedi oldalon a Lapospart is hangulatos nyár esti iszogatások, sutogetesek színtere lehet. Kárász utca is szép hely a fagyizóval ott a sarkon közepén. Jó hely Szeged, ugyan az egyetem után én visszajöttem egy ahhoz képest jóval kisebb városba. Annyit hallottam, hogy erős a szolgáltató ipara, viszont nem túl sok/jó állások vannak ott. 33F
2021. jún. 9. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!