Ez nem bunkóság? Ez lenne a megoldás?
Társasház, a hálók és a nappali falak közösek. Tavaly előtt jelentettük be az első babánkat, sajnos hasfájós, fogzáskor szenvedős baba lett, sokszor keltünk hozzá éjjel 5x-6x.
Mondták a szomszédok hogy igen hallják, majd megoldódik valahogyan. Javasoltuk hogy szigeteljünk mindkét oldalról, felesbe, de mondták hogy nem valószínű hogy sokat dobna,plusz elvesz a térből,nekik sok bútor pont illesztve lett.
Most bejelentettük a második babát és rá egy hónapra szólt a szomszéd hogy eladta a lakást, az új tulajdonos tervez felújítást lehet lesz zaj.
Rákérdeztem miért adják el, annyit mondott náluk is jön a baba, nem akarnak minket ennek kitenni.

Én sem értem igazán. A gyerek 0-24 üvölt, és ebből lesz még egy. A szomszéd nem tapossa ki a beleteket hanem inkább elköltözik mert tudja hogy pár évig nem fog aludni normálisan.
Az új szomszéd meg felújít ami érthető. És téged ez zavarna???
De a te két gyereked 0-24ben vonyíthat?
Írd már le érthetően anyuci....

Szerintem teljesen normálisak. Senki se akarja a szomszéd kölykét hallgatni esténként, másnap meg úgy menni dolgozni.
A második gyerekeddel duplára nő a zaj.
Náluk is jön a baba, lehet kertesbe mennek, ahol nekik se kell a szomszédot hallgatni, és tőlük se szűrődik ki úgy a zaj. Sokkal élhetőbb.
Kimondottan kedves tőle, hogy egyáltalán jelezte. Nem köteles.

Beszarás vagy tényleg!
Akkor a szomszéd az örök életét élje le ott, nehogy te személyes sértésnek vegyed a költözését? Különösen annak tükrében, hogy - valljuk be! - nem voltatok és nem lesztek még egy pár évig kellemes szomszédság.

Lehet hogy off, de csak szerintem felelőtlenség panelba gyereket vállalni? Meg miután megtapasztaltátok hogy mennyire kellemetlen a szomszédoknak, úgy gondoltátok hogy jó ötlet mégegy gyermek, addig amíg nincs saját, kertes házatok?
Teljes mértékben megértem a szomszédod hogy miért költözik, nyilván azért mondta nektek azt a kamu dumát, mert nem akart bunkó lenni... Erre jön anyuci, aki mindent személyes sértésnek vesz... Mondjuk, amit írtál hogy akár felesben is fizetnétek a szigetelést, az elég korrekt hozzáállásra utal, de ez a kérdés vagy nekünk nem jött át, vagy hülyeségeket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!