Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez nem bunkóság? Ez lenne a...

Ez nem bunkóság? Ez lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Társasház, a hálók és a nappali falak közösek. Tavaly előtt jelentettük be az első babánkat, sajnos hasfájós, fogzáskor szenvedős baba lett, sokszor keltünk hozzá éjjel 5x-6x.

Mondták a szomszédok hogy igen hallják, majd megoldódik valahogyan. Javasoltuk hogy szigeteljünk mindkét oldalról, felesbe, de mondták hogy nem valószínű hogy sokat dobna,plusz elvesz a térből,nekik sok bútor pont illesztve lett.

Most bejelentettük a második babát és rá egy hónapra szólt a szomszéd hogy eladta a lakást, az új tulajdonos tervez felújítást lehet lesz zaj.

Rákérdeztem miért adják el, annyit mondott náluk is jön a baba, nem akarnak minket ennek kitenni.

2021. máj. 19. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Eskuszom, nem ertelek.
2021. máj. 19. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság, hogy elköltözik?? Mi van??? Én se akarnám hallgatni a szomszéd bőgőmasináját, főleg hogy most már kettő lesz belőle, abszolút meg tudom érteni, hogy inkább elköltöznek. Vagy talán az a bajod, hogy nem tudod ki fog a helyükre jönni vagy az, hogy felújítás lesz? Szóval te meg a gyereked zavarhattok másokat, de ha fordított a helyzet, akkor az máris nem tetszik, mi?
2021. máj. 19. 14:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem igazán. A gyerek 0-24 üvölt, és ebből lesz még egy. A szomszéd nem tapossa ki a beleteket hanem inkább elköltözik mert tudja hogy pár évig nem fog aludni normálisan.

Az új szomszéd meg felújít ami érthető. És téged ez zavarna???

De a te két gyereked 0-24ben vonyíthat?

Írd már le érthetően anyuci....

2021. máj. 19. 14:43
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Mellesleg én pl panelban lakom, rengeteg gyerek van és hallgatom a visongást. Ezért én mindenképpen kertes házat akarok majd, hogy legyen saját terünk és a szomszédok is messzebb vannak. Viszont annak ellenére, hogy kellemetlen ezt hallgatni, egyáltalán nem haragszom a szomszédokra, mert a gyerekek ilyenek. Mondjuk van olyan szomszéd, ahol csupán nem tudják megnevelni, de ez már másik dolog.
2021. máj. 19. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen normálisak. Senki se akarja a szomszéd kölykét hallgatni esténként, másnap meg úgy menni dolgozni.

A második gyerekeddel duplára nő a zaj.

Náluk is jön a baba, lehet kertesbe mennek, ahol nekik se kell a szomszédot hallgatni, és tőlük se szűrődik ki úgy a zaj. Sokkal élhetőbb.

Kimondottan kedves tőle, hogy egyáltalán jelezte. Nem köteles.

2021. máj. 20. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Juj, de egoista vagy, uramatyám. Nem körülötted forog a világ, bsszus :D
2021. máj. 20. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Beszarás vagy tényleg!

Akkor a szomszéd az örök életét élje le ott, nehogy te személyes sértésnek vegyed a költözését? Különösen annak tükrében, hogy - valljuk be! - nem voltatok és nem lesztek még egy pár évig kellemes szomszédság.

2021. máj. 20. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy off, de csak szerintem felelőtlenség panelba gyereket vállalni? Meg miután megtapasztaltátok hogy mennyire kellemetlen a szomszédoknak, úgy gondoltátok hogy jó ötlet mégegy gyermek, addig amíg nincs saját, kertes házatok?

Teljes mértékben megértem a szomszédod hogy miért költözik, nyilván azért mondta nektek azt a kamu dumát, mert nem akart bunkó lenni... Erre jön anyuci, aki mindent személyes sértésnek vesz... Mondjuk, amit írtál hogy akár felesben is fizetnétek a szigetelést, az elég korrekt hozzáállásra utal, de ez a kérdés vagy nekünk nem jött át, vagy hülyeségeket írsz.

2021. máj. 23. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!