Mit lehet kezdeni az állandóan éjszaka dübögő, rendezkedő szomszéddal?
Lett már neki szólva, hogy ne éjfélkor, meg hajnal 1-2-kor rendezkedjen vagy legalább próbáljon már tekintettel lenni arra, hogy mások ilyenkor aludnának és ne izomból csapkodja a lábát és a szekrény ajtót vagy fiókot vagy a jó ég tudja mit. Volt már, hogy erre riadtam hajnal fél2-kor, hogy iszonyat nagy csattanás, puffanás. Alapból rossz alvó vagyok, nagyon nehezen alszom el, hajnalokig fent vagyok az esetek 99%-ban, fekszem és próbálnék aludni, erre megjelenik Elefántka és csinálja a műsort. 1-2 hétig visszavett magából, de utána ugyanúgy ment minden, megint éjszaka meg hajnalban húzogat/tologat ki tudja mit. Arról nem beszélve, hogy rettenetesen nyikorog a padlójuk, nyilván erről nem ő tehet, de mikor hajnal kettőkor még azt hallgatod, ahogy 48x fel-alá rohangál a nyikorgós padlón, az kva idegesítő.
Nem hiszem el, hogy valaki ekkora tuskó legyen, hogy lett neki szólva és tisztában van vele, hogy rohadt idegesítő és mindent tisztán lehallani, mégis folytatja ugyanúgy. Az ilyennek hiába szólunk megint, ugyanezt fogja csinálni.. Komolyan már azon gondolkodtam, hogy én is minden eszközzel azon leszek, hogy zajongjak, hadd érezze a törődést, de hát ő van felettünk, lentről nem tudom hogyan tudnám neki viszonozni a kedvességét.. És ez nem csak éjszaka megy amúgy, napközben is úgy közlekedik, mint egy kbszott tank, biztos nagyon drága lenne egy papucsot venni és abban közlekedni.
Valakinek, valami tipp?
U.i.: Bocsi a káromkodásért, de már iszonyatosan elegem van, hogy egy perc nyugta nincs az embernek az ilyen gyökerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!