Budapestre fogunk költözni, mindenképp a XI. kerületbe. Az ottani Őrmező érdekelne: pozitív és negatív dolgok/esetek/benyomások/észrevételek. ?
Az rózsaszínű iskoláról hallotam csak eddig, nem tudom mire érted, hogy kritikán aluli, de már nem tervezünk gyereket, akit iskolába járatnánk, szerencse, mert amit mondtak, hogy ott a tanárok asszisztálnak a kiközösítéshez. Kettő szerencsétlenről tudok, akit vertek, abuzáltak osztálytársai, de hiába szóltak sírva a tanároknak, igazgatónak. Ha már ketten is vannak, van több is. Egyiket PTSD-vel kezelik. Szomorú. Lehetséges, hogy egész Őrmezőn ki van téve az elesett ember a "veszélynek"?
Nagyon elgondolkodunk rajta. Idősek vagyunk már ahhoz, hogy ne éljünk nyugodt miliőben, és félnünk kelljen.
Gazdagrét a szomszédja Őrmezőnek, tehát, ha kizárjuk, az előző se jöhet szóba. Mindenhol vannak rossz emberek, ez alapján sem szabadna döntenünk, egy valami húz oda, a család, az viszont feltétlen.
Azzal egyet értek, hogy baromira túlárazott ahhoz képest amilyen a környék. A közlekedés jó, minden sarkon van egy bolt. Cigányok meg sajna nagyjából mindenhol vannak.
Én elég sűrűn megfordulok arrafelé, nem nagyon tudok negatív tapasztalatokat mondani. Maximum tényleg annyit, hogy baromi drágák az albérletek és a lakások ott és nem annyira értem, hogy miért.
Megerositem, hogy nem er annyit. Sivar lakotelep, es budapesti viszonylatban elegge hosszu az ut mindenfele, fuggetlenul a valos tavolsagoktol.
Van lakotelep, ahol szep kertvaros, szep taj van korben. Ez csupa mero lakotelep szerintem.
A kiugrálás idén nagyon gyakori.
És egyre rosszabb minden, ahogy leírtad, cigánytelep. Nem vagyok rasszista, de ez van.
Már nincs parkőr.
7/7!
De van parkőr, csak nem csinál semmit a fotózáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!