Normális, ha a szomszéd udvari beszélgetésétől zeng a ház?
Pár hónapja költöztünk ide, korábban hasonlót nem tapasztaltam. A szomszéd idős házaspár reggel 7-től napnyugtáig kint ül az udvarán, folyamatosan beszélgetnek. Ez a házunkba úgy behallatszik, hogy szinte értem miről dumálnak, de maga a folytonos "duruzsolás" is az idegeimre megy. Ablakot nyitni nem is nagyon tudok emiatt.
Ez normális? Érdemes szólni nekik, hogy halkabban beszélgessenek mert megőrülök? Vagy mit lehetne tenni?
1-es vagyok
Menet közben módosítottad a történetet!
Én az első variációdra válaszoltam, amiben még duruzsolásról írsz, mert hogy " A szomszéd idős házaspár reggel 7-től napnyugtáig kint ül az udvarán, folyamatosan beszélgetnek."
Aztán ebből kerekedett, hogy süketek és ordítanak, vagy "De sokszor van az, hogy a nő a kert egyik feléből ordít a férfinek."
Ha alapban a második opció lett volna a kérdésben, arra nem is válaszoltam volna.
Sajnos normális, nekem a szomszédom egy nagyothalló bácsi, el lehet képzelni a beszélgetést a kertben, mindenki teli tüdőből ordít. (A slusszpoén, hogy az öreg teljesen jól hall ha berakja a hallókészülékét, csak legtöbbször lusta ehhez.)
Szólni lehet, de nem biztos, hogy változik valami.
Mi pl. minden egyes hétvégén átmegyünk és udvariasan szólunk, hogy halkítsák le a bömbölő rádiót az udvaron, meg is teszik, aztán következő alkalommal ugyanúgy ordíttatják...
Remélem már nincs sok nekik hátra.
Kitartást addig is.
Hát nem éppen akkor állsz neki a beszédüknél hangosabb zenét hallgatni?!
-DE IGEN!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!