Hogyan kérjük meg a szomszédot, hogy ne trappoljon ha üvölt húgom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, igen én vagyok a Martin. Na ugye nálunk tudjátok, hogy a zuhanyzás és a tanulás KÖTELEZŐ velejárója az órákon át tartó torokszakadta üvöltözés, itt már majndem mindenki ismeri a családomat, ez nem újdonság. Na a felső szomszéd elkezdte megunni és trappol mint az elefánt. Az egész plafon és vele együtt a lakás is remeg. Közben meg húgom idegében, mert ez is nyilván irritálja, irányítottan jobban üvölt oda. És mivel még agresszívabb, ezzel anyámat mégjobban püföli, mert a szomszéd is irritál minket. Hogy értessük meg vele, hogy ez csak olaj a tűzre?2021. máj. 9. 20:50
11/19 anonim válasza:
Mármint a tesódnak jár a pofon, természetesen nem a szomszédnak.
12/19 anonim válasza:
A ti családotok egy nagyon érdekes átmenet lehet a "Mézga család" és a "Győzike show" között.
13/19 anonim válasza:
Azt a kislányt már rég valami speciális intézetbe kéne járatni. Biztos hogy van valami komolyabb idegrendszeri problémája. Egyáltalán hogy bírják az iskolában tanítani?
14/19 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy belefutottam végre egy martinos kérdésbe :D
régi kérdései közül van még itt fen pár?
15/19 anonim válasza:
14: én meg azt nem hiszem el, hogy tegnap este óta csak 14 komment volt.... :-D :-D
Régebben egy-két óra alatt felment 100-ra... :-D
16/19 anonim válasza:
#15, sokan vannak, akik csak láthatatlanban olvasnak, ahogy én is eddig tettem.
17/19 anonim válasza:
16: a régieket én is már csak elmesélésből ismerem, nem vagyok itt annyira régen...
Szerintem fent vannak, sőt a videók is megvannak valahol feltöltve....
18/19 anonim válasza:
Azokat újabban az "Elektronikus eszközök" témakörben kell keresni :D
19/19 anonim válasza:
17.jujj a videókra emlékszem láttam őket bár azóta a kérdést nem találom :(
valaki nem tudna linkelni pár martinos kérdést? lemaradtam az egész sztoriról..hogy kezdődött az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!