Amerikába költözés -jó döntés?
A férjem és én is pályakezdő diplomás fiatalok vagyunk, mindkettőnket vonz Amerika. Többször voltunk kint néhány hétre-hónapra. Megkapnánk a zöldkártyát is végzettségünk miatt.
Mégis tartok tőle, hogy 5-10 év múlva megbánjuk.
Ahhoz hogy kiköltözzünk, el kell adni a lakást, kocsit..mindent, itthon nem várna semmi.
Hogyan döntsem el, mi lenne a jó döntés?
Nem kamu de imádlak titeket, amiért minden kérdésre ez az instant reakciótok. Annak aki normálisan válaszolt köszönöm. Van állásajánlat, minden évben kint töltöttünk néhány hónapot és egyengettük a jövőnket. Itthon sem vagyunk rossz anyagi helyzetben és nem a pénz miatt mennénk ki. Párom orvos én pedig vegyész vagyok.
Mesélnétek picit még arról, aki idős korára jött haza?
Diplomas allasok altalaban jol fizetnek tehat ha mindketten dolgoztok kint akkor nem lehet anyagi gondotok.
Visszakoltozni meg barmikor lehet. Voltak itt kint olyanok akik par ev utan haza mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!