Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Örökség vagy szülői támogatás...

Örökség vagy szülői támogatás nélkül hogyan tud szerezni egy mai fiatal lakhelyet?

Figyelt kérdés
Évről évre többszörőzödnek az ingatlanárak

2021. máj. 9. 08:34
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Ez nekem is fura.

Itt minden férfinak önerőből már 20 évesen több ingatlanja volt,tizenégy évesen cukorgyárba dolgoztak később már igazgatói posztra kerültek érettségi előtt.

Most meg 40 évesen 18 éves szűz lány a barátnőjük.

Van ez is van minden.

A fizetés meg nettó 700 ezer legalább

2021. máj. 9. 11:34
 12/37 anonim ***** válasza:
0%
10-es, akkor nagyon sz.rul megy, ha ezt nem vetted észre
2021. máj. 9. 11:58
 13/37 anonim ***** válasza:
12%

#11 pont úgy túlzol, sarkítasz, és hazudozol, mint a kérdésedben. Senki nem állított semmi ilyet. Ellenben 30 éves korra közepes erőfeszítéssel összehozható egy önerős lakás, akkora nettóval hogy ne okozzon gondot ledolgozni pár év alatt. Ez nem mese, hanem gyakorlatilag a teljes közeli baráti köröm így áll (10-12 fiatal pár), pedig van közte informatikus, tanácsadó, egyetemi kutató, múzumi régész, hardver mérnök, stb. A 700 nettó egyáltalán nem a vicc kategória, hanem 3-4 év munkatapasztalattal elérhető egy húzóágazatban. Pukkancskodás helyett inkább az önfejlesztésre koncentrálj.

#12 Parancsolj, ha tudsz statisztikákat olvasni, amit kezdek megkérdőjelezni, akkor itt is látod, hogy teljesen stagnálnak az árak pont két éve. Ezt az empirikus megfigyeléseim is alátámasztják. Előtte 5 év alatt duplázódtak.

[link]

2021. máj. 9. 12:03
 14/37 anonim ***** válasza:
27%
Mint írtam, nem a netes statisztikát figyelem, mivel az nem a valós adatot mutatja. Az építőiparban dolgozom, elég jól ismerem a saját pályámat és hogy mit hazudnak a netes portálok
2021. máj. 9. 12:15
 15/37 anonim ***** válasza:
15%

Tanulás --> Piacképes tudás szerzése --> Karrierépítés --> Megtakarítás önerőnek --> Hitel

Emellett sokat tud segíteni, ha úgy tud elmozdulni a munkaerőpiacon, hogy egyre többet keresve egyre olcsóbb környéken lakhat (pl. távmunka, kisebb faluból), valamint stabil párkapcsolat, dupla jövedelemmel a lakhatás költsége nem duplájára növekszik, alig-alig emelkedik. És ott vannak még a mindenféle szülesztő támogatások, csak be kell vállalni a gyerekgyártást is.

2021. máj. 9. 12:17
 16/37 A kérdező kommentje:
Igen ki van adva a portáloknak hogy ferdítsenek mert az ingatlanban rengeteg a végtelen pénzzel rendelkező befektető akik nyerészkednek és félrevezető cikezéssel probálják hűteni a piacot,mintahogy a máp+ is arra jött létre minimális sikerrel
2021. máj. 9. 12:18
 17/37 anonim ***** válasza:
71%
Pl. tavaly azt írták mindenhol, hogy dübörög az építőipar, közbe a városban kb. egy kolleganak se voot megrendelése
2021. máj. 9. 12:32
 18/37 anonim ***** válasza:
54%

Tehát csesszem el az életem csupa olyan dologgal, amihez semmi kedvem (gyerekcsinálás, car hómofiszos melók, kapcsolatfüggőség) hogy legyen egy lyuk ahol meghúzhatom magam.

Ennél még az is kecsegtetőbb, hogy beálljak curvának és úgy szopjam össze a pénzt. Abból legalább van kiút.

2021. máj. 9. 15:04
 19/37 anonim ***** válasza:
26%

Szóval 2000 eurot lehet keresni itthon 3-4 év után húzóágazatban? Mi ez az esztelen hazudozás?

2000 euro már Ausztriában sem gyenge fizetés.

Munkatársam 1-2 éve keresett diplomás cégvezetőként 400 ezer forintot itthon, és inkább kiment dolgozni diplomával egy sima betanitott munkahelyre, mert jóval többet keres igy.

Azért ne huzudjunk már ilyen rohadt nagyokat. Nem lehetetlen itthon 700 ezret keresni, de ahhoz irto sok mniden kell, és bőven nem 3-4 év egy igen komoly szakmában.

2021. máj. 9. 15:21
 20/37 anonim ***** válasza:
30%

#18: Az első sor kimaradt az értő olvasásból?

Amiket felsoroltam azok segítenek, hogy könnyebb legyen. Az első sor a lényeg. Növelni kell a jövedelmed, régen sem puszira lett háza senkinek.

Egyénként nekem is egyedül kell megoldani ezt, pont azért írtam.

2021. máj. 9. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!